Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Mid Season Sale: Până la -50% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Makeover: Stilul minimalist în tonuri naturale

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

După 5 ani de căsnicie, Jana s-a trezit singură cu cei doi copii, Tereza și Honza. Datorită hărniciei și determinării care o caracterizează a reușit să o ia de la capăt după divorț. Deși a experimentat un moment foarte dificil pentru ea și copiii ei, Jana a continuat să îi susțină și a încercat întotdeauna să îi ajute.

Descoperă transformarea apartamentului ei, care a fost realizată de designerii Jaroslava Hajkova și Hana Smejkalova.

Stil atemporal de interior în culori naturale

Începuseră să renoveze casa pe dinafară, însă era nevoie de renovări majore în interiorul locuinței. Baia era foarte veche, iar locuința era plină cu mobilier second-hand.

Prin urmare, Jana a sperat că designerii o vor ajuta să creeze un spațiu curat și aerisit.

Sarcina lor a fost, prin urmare, să abordeze un stil simplu, minimalist, atemporal, în culori și cu motive naturale.

Spațiu de locuit minimalist

Renovarea a vizat în principal bucătăria, livingul și zona de dining. Pentru a crea un spațiu deschis designerii au recurs la demolarea unui perete despărțitor.

Caracterul modern al bucătăriei este dat în principal de mobila albă și din lemn deschis la culoare, care are un aspect minimalist și datorită absenței dulapurilor suspendate.

Ca element central al zonei de living a fost ales un tapet foto cu tematică naturală, încadrat de module de lamele din lemn. Designerii au completat stilul natural cu decorațiuni din răchită, corpuri de iluminat și pufuri din ratan. Culoarea verde poate fi ușor integrată cu ajutorul plantelor vii de apartament

Cel mai amplu element este canapeaua gri, a cărei culoare se potrivește cu întregul concept. Întrucât este variabilă, oferă o serie de opțiuni de poziționare.

Noua pardoseală din vinil adeziv a contribuit, de asemenea, la crearea coerenței în design.

Livingul ÎNAINTE de transformare

Livingul DUPĂ transformare

Birou la mansardă și pereți verzi

Într-una dintre camerele de la mansardă, designerii au creat și un birou confortabil. Aceștia au ales albul ca bază pentru cea mai mare parte a mobilierului, ceea ce a permis ca spațiul să fie suficient de luminos. Au completat albul cu o nuanță de verde mentă pe care au folosit-o pentru cei doi pereți opuși de sub pereții înclinați.

Au reușit să plaseze în câțiva metri pătrați un birou de lucru spațios și o zonă de lectură, care constă într-o bibliotecă înaltă și un scaun pliabil.

Decorațiunile, covorul de ratan și corpurile de iluminat au contribuit apoi la crearea unui loc de lucru, dar și de relaxare.

Eleganță în alb și negru

Transformarea a inclus înlocuirea tocurilor ușilor, care au fost completate de uși albe cu mâner negru. În interior au apărut mai multe accesorii negre. De exemplu, banca neagră de pe hol este o completare practică și elegantă.

Baia și toaleta adiacentă au fost, de asemenea, complet renovate. Designerii au optat pentru o gresie cu aspect din piatră gri, pe care au asortat-o cu o chiuvetă și o mașină de spălat de culoare neagră. Apoi, au eliminat cabina de duș din baie, oferindu-le spațiu pentru a construi un spațiu complet funcțional.

În acest fel, designerii au reușit 100% să-și atingă scopul: să creeze un spațiu atemporal, minimalist și aerisit, care este acum pe placul familiei.

Holul și baia ÎNAINTE de transformare

Holul și baia DUPĂ transformare

Creatorii transformării locuinței

Transformarea acestui interior a fost responsabilitatea designerilor Jaroslava Hajkova și Hana Smejkalova.

Inspirații similare