-20% la canapelele din stoc folosind codul CANAPELE20 | Economisește azi →
Primăvara acasă și în aer liber | Inspiră-te →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Decorațiuni în stil scandinav pentru casă

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Stilul de viață urban și ritmul rapid în care trăim ne face adesea să tânjim după liniște și armonie în confortul casei noastre. Un decor minimalist de inspirație scandinavă te poate ajuta să-ți găsești echilibrul după o zi obositoare.

Pentru a-ți fi mai ușor, te ajutăm să alegi și să combini decorațiunile în stil scandinav, astfel încât decorul casei tale să arate nu doar îngrijit și armonios, ci să fie și confortabil.

Alege întotdeauna calitatea în locul cantității. Optează pentru mai puține decorațiuni și nu aglomera spațiul. În schimb, nu ezita să investești în acele piese pe care ți le dorești cu adevărat.
Decorul în stil scandinav promovează elementele naturale. De aceea este recomandat să eviți să folosești materiale artificiale și să alegi în schimb accesorii și decorațiuni din lemn, piatră, ceramică, in, iută, lână sau blană de oaie.
Optează pentru o paletă neutră de culori de bază. În stilul scandinav, aceasta constă în nuanțe de bej, gri deschis și alb. Este recomandat însă să folosești accente de culoare sub forma unui accesoriu într-o culoare contrastantă pentru a nu face loc monotoniei în decor.
Nu experimenta prea mult cu folosirea de forme și modele diferite. Liniile delicate, clare și designul simplu sunt specifice într-un interior scandinav. Combinarea texturilor și a materialelor adaugă profunzime și senzația de confort unui decor interior.
Deși un interior în stil scandinav este cât mai minimalist și ordonat, acesta pune însă și un puternic accent pe confort. Creează un sentimenr de hygge prin adăugarea unor accesorii cozy, precum o pătură din lână, perne sau lumânări.

Inspirații