Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă trendul boho luxe!

Stilul boho relaxat și cel glamour somptuos sunt atât de diferite încât se pare că nu ar avea nicio șansă de a funcționa împreună. Sau... poate că da!?

Află cât de minunat poate arăta fuziunea dintre auriul luxos și elementele naturale în nuanțe de pământ, sub forma unui nou trend de design interior: boho luxe!

Cum iese stilul boho luxe în evidență?

Stilul boho luxe este inspirat de muzică, artă, călătorii și eleganță. Cu o combinație de texturi și culori și cu accesoriile potrivite, acesta creează o impresie vibrantă și bogată.

Este perfect pentru tine dacă vrei să înfrumusețezi decorul boho cu un accesoriu glamour special. Pe de altă parte, chiar și un design interior glamour poate fi întregit de câteva elemente naturale și spirit boem.

Cum să adopți stilul boho luxe:

Boho luxe este perfect pentru spațiile amenajate într-un spirit liber, deci nu urmărește un anumit tipar. Chiar și așa, avem câteva sfaturi pentru a te ajuta să-l personalizezi.

Există o mulțime de combinații de piese interesante și excentrice care rezonează cu acest trend. Poți folosi mici suveniruri din călătorii, din piețele de vechituri sau din podul bunicii. Se pune accentul și pe tablourile și decorațiunile care au o poveste. Sau cel puțin care să inspire o poveste.

Începi stratificarea! De exemplu, scoate în evidență o canapea într-o culoare neutră cu niște perne macrameu, un abajur cu modele orientale sau un puf din iarbă de mare. Texturile interesante sunt cele care îți vor fi de mare ajutor.

Combină culorile naturale, cum ar fi verdele, maro sau violet cu auriu sau argintiu!

Inspirații similare