Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Planifică zona de relaxare în grădină în funcție de buget!

Vrei să mobilezi balconul, grădina sau terasa, însă nu știi încă ce mobilier și accesorii să alegi? Ar fi de recomandat să stabilești în avans care este limita de preț în care vrei să te încadrezi.

Noi am împărțit piesele noastre preferate de mobilier de exterior în trei categorii de preț, unde oricine poate găsi ceva pe placul său. Fie că ești în căutarea unor scaune pliabile pentru balconul apartamentului închiriat sau plănuiești să investești mai mult într-o canapea de exterior de care să te bucuri multe sezoane, la noi găsești exact ceea ce dorești.

1.

Zonă de relaxare fără mari bătăi de cap

Simți că nu este momentul pentru a face investiții mari? Sau poate locuiești temporar într-un apartament închiriat și nu vrei să cheltuiești o sumă mare de bani pentru un echipament pentru balcon?

În ciuda acestor motive, nu trebuie să renunți la visul de a avea un colțișor de relaxare outdoor. Îți poți amenaja propria zonă cozy de relaxare cu ajutorul unui mobilier funcțional și a câtorva accesorii stylish și corpuri de iluminat cu un buget de doar câțiva zeci de lei.

Versatile și practice

Un set dintr-o masă metalică pliabilă și scaune necesită o investiție mai mică, dar te vei bucura de el mai ales în diminețile în care servești cafeaua sau serile alături de perechea ta.

În plus, designul simplu se potrivește perfect cu mai multe stiluri, fie că optezi pentru accesorii în stil modern, rustic sau natural. Dacă vine iarna sau trebuie să te muți, pur și simplu pliază-le și vor ocupa foarte puțin spațiu - lucru de apreciat mai ales într-un apartament de la oraș.

Accesorii mici, rezultat impresionant

În loc de o piesă de mobilier foarte scumpă, axează-te pe accesorii mai mici, dar stylish, care să creeze o atmosferă cozy. Câteva perne cu model, un pled, un covor pentru exterior cu model interesant, alături de ghivece colorate și un felinar drăguț cu lumânare aduc un vibe magic în zona outdoor.

2.

Pentru un buget mediu

Îți dorești mobilier de grădină de calitate care să reziste mulți ani, însă nu vrei să ți se „oprească inima-n loc” atunci când pisica își ascute gheruțele pe canapea sau copii își încep proiectul de desenat cu markere pe mobilier?

Alege din selecția noastră de mobilier, accesorii și lumini de calitate și cu design foarte stylish care se pot încadra într-un buget mediu.

Cum te vei folosi cel mai mult de zona outdoor?

Plănuiești să iei prânzul sau cina alături de familie în grădină? Atunci alege o masă de dining cu scaune clasice. Plănuiești, mai degrabă, să te relaxezi alături de cei dragi la o băutură răcoritoare seara în grădină? Atunci alege ceva mai confortabil, precum o canapea de grădină cu o măsuță de cafea lângă ea.

O estimare realistă a numărului de oameni cu care te întâlnești cel mai des aici te va ajuta în selecția pieselor. Nu trebuie să cumperi foarte multe scaune - locurile de stat suplimenare pot fi găsite sub alte forme alternative, ca de exemplu un puf stylish sau o bancă.

Cunoști materialul Artwood?

Acest material excelează prin structura sa stylish de lemn care, spre deosebire de acesta, nu este expus radiațiilor UV sau a fluctuațiilor de temperatură. Marele său avantaj este nevoia de întreținere, care e aproape zero. E un material ideal pentru grădină! Te poți bucura de avantajele sale alegând dintre modelele de mese ale brandului Le Bonom.

Te interesează mai multe idei pentru zona outdoor? Le găsești în alte inspirații pe care le-am pregătit pentru tine! ♥