15% reducere folosind codul VARA15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
40 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Planifică zona de relaxare în grădină în funcție de buget!

Vrei să mobilezi balconul, grădina sau terasa, însă nu știi încă ce mobilier și accesorii să alegi? Ar fi de recomandat să stabilești în avans care este limita de preț în care vrei să te încadrezi.

Noi am împărțit piesele noastre preferate de mobilier de exterior în trei categorii de preț, unde oricine poate să-și gasească ceva pe plac. Fie că ești în căutarea unor scaune pliabile pentru balconul apartamentului închiriat sau plănuiești să investești mai mult într-o canapea de exterior de care să te bucuri multe sezoane, la noi găsești tot ceea îți dorești.

Zonă de relaxare fără mari bătăi de cap

Simți că nu este momentul pentru a face investiții mari? Sau poate locuiești temporar într-un apartament închiriat și nu vrei să cheltuiești o sumă mare de bani pentru un echipament pentru balcon?

În ciuda acestor motive, nu trebuie să renunți la visul de a avea un colțișor de relaxare outdoor. Îți poți amenaja propria zonă cozy de relaxare cu ajutorul unui mobilier funcțional și a câtorva accesorii stylish și corpuri de iluminat cu un buget de doar câțiva zeci de lei.

Măsuțe și scaune din metal

Setul de grădină din metal cu masă și scaune pliabile necesită o investiție minimă, dar servește perfect pentru a te bucura de cafeaua de dimineață și de vinul de seară alături de persoana iubită pe balcon.

Designul simplu se va potrivi perfect cu multe stiluri - fie că alegi stilul modern, rustic sau natural. În plus, se pliază ușor pe timp de iarnă, astfel încât ocupă un spațiu minim. Vei aprecia acest lucru mai ales într-un apartament din oraș.

Accesorii mici, rezultat impresionant

În loc de o piesă de mobilier foarte scumpă, axează-te pe accesorii mai mici, dar stylish, care să creeze o atmosferă cozy.

Câteva perne cu model, un pled, un covor pentru exterior cu model interesant, alături de ghivece colorate și un felinar drăguț cu lumânare aduc un vibe magic în zona outdoor.

Pentru un buget mediu

Îți dorești mobilier de grădină de calitate care să reziste mulți ani, însă nu vrei să ți se „oprească inima-n loc” atunci când pisica își ascute gheruțele pe canapea sau copii își încep proiectul de desenat cu markere pe mobilier?

Alege din selecția noastră de mobilier, accesorii și lumini de calitate și cu design foarte stylish care se pot încadra într-un buget mediu.

Cum te vei folosi cel mai mult de zona outdoor?

Plănuiești să iei prânzul sau cina alături de familie în grădină? Atunci alege o masă de dining cu scaune clasice. Plănuiești, mai degrabă, să te relaxezi alături de cei dragi la o băutură răcoritoare seara în grădină? Atunci alege ceva mai confortabil, precum o canapea de grădină cu o măsuță de cafea lângă ea.

O estimare realistă a numărului de persoane cu care te întâlnești cel mai des aici te va ajuta în selecția pieselor. Nu trebuie să cumperi foarte multe scaune - locurile de stat suplimenare pot fi găsite sub alte forme alternative, ca de exemplu un puf stylish sau o bancă.

Investiție pentru mulți ani

Balconul, grădina sau terasa devine locul principal de petrecut timpul în acest sezon, așa că nu eziți să investești mai mult pentru un echipament adecvat nevoii tale de confort?

Atunci pune accent pe niște piese Premium. Poate că investiția este mai costisitoare, însă calitatea înaltă va face ca astfel de produse să reziste pentru foarte mulți ani. Plătești o singură dată, dar te bucuri mult mai mulți ani de ce cumperi.

Cunoști materialul Artwood? Acest material excelează prin structura sa stylish de lemn care, spre deosebire de acesta, nu este expus radiațiilor UV sau a fluctuațiilor de temperatură. Marele său avantaj este nevoia de întreținere, care e aproape zero. E un material ideal pentru grădină! Te poți bucura de avantajele sale alegând dintre modelele de mese ale brandului Bonami Selection.

Alege materiale funcționale

Canapelele moi sunt de multe timp un privilegiu al spațiului interior. Însă brandurile Harman și Ezeis folosesc la piesele lor o tapițerie dintr-un material Sunbrella special pentru mobilierul de stat, care se mândrește cu o rezistență ridicată a culorilor și o rezistență mare la murdărie și intemperiile vremii. În plus, se usucă rapid, așa că nu te va deranja după roua dimineții sau după ploile scurte de vară.

Un stil care nu se demodează

Încearcă să-ți imaginezi mobilierul decorat cu accesorii în diferite stiluri. În felul acesta, te poți asigura că în timp poți schimba decorul așa cum vrei, rămânând același mobilier.

De asemenea, nu ai cum să dai greș cu un set de mobilier din lemn exotic de calitate sau un set minimalist din aluminiu. Astfel de piese nu se demodează niciodată și, asemeni unui cameleon, se pot adapta nevoilor tale.