Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cum asortezi o canapea din catifea reiată în living

Îți plac pantalonii din catifea reiată pentru o ținută confortabilă, indiferent dacă sunt sau nu la modă? Canapeaua din catifea reiată este o alegere justificată, mai ales datorită materialului extrem de plăcut la atingere cât și pentru textura tipică liniară inconfundabilă.

Această canapea poate fi piesa de mobilier vedetă pentru mai multe stiluri de amenajare. Ce stil ai ales pentru livingul tău?

Reiatul se potrivește stilului minimalist

Țesătura reiată se potrivește perfect stilului minimalist. Preferi formele simple și materialele naturale? Evită decorul ostentativ! În loc de mobila de sufragerie pe tot peretele în living, alege piese și decorațiuni minimaliste, cum ar fi o comodă simplă și îngustă sau o măsuță metalică.

TIP! Pune și câteva tablouri abstracte deasupra canapelei din catifea reiată. Pentru ca livingul minimalist să nu pară monoton, alege un covor simplu, perne decorative și o pătură pentru a crea senzația de confort.

Întoarcerea la origini

În secolul al XIX-lea, catifeaua reiată era un simbol, iar meșteșugarii preferau acest material pentru rezistența sa incredibilă. Aleasă într-un decor industrial, catifeaua funcționează excelent datorită contrastului pe care îl creează.

Canapeaua „delicată” din catifea reiată „îmblânzește„ aspectul brut al metalului negru și rece, iar rezultatul va fi un decor industrial plăcut și primitor.

TIP! O canapea neagră, gri sau maro din catifea reiată se combină perfect cu piese de mobilier din metal și lemn negru, abajururi metalice, o masă și decorațiuni din beton, un covor din piele sau iută.

Un aer artistic în living

Îți plac interioarele relaxate, pline de culoare, contrastele neobișnuite și operele de artă? Alege stilul eclectic de amenajare pentru living în acest caz!

Canapeaua din catifea reiată va deveni piesa dominantă, completată fiind de o multitudine de perne și pături colorate cu diferite modele și texturi. Culorile saturate joacă un rol important.

TIP! Înconjoară canapeaua cu alte piese de mobilier din ratan, ghivece de flori suspendate (macramé), un covor colorat și picturi și decorațiuni amuzante.

Canapeaua în lumina reflectoarelor

Profită de aerul elegant pe care îl are această canapea datorită liniilor sale catifelate moi și acordă-i statutul de primadonă într-un interior glamour.

Poți alege, de exemplu, o canapea roz pudră, albastru deschis, alb crem, gri sau turcoaz pe care să o completezi cu un puf din catifea într-o culoare diferită.

TIP! Pentru stilul glamour adaugă și blănuri, oglinzi cu rame strălucitoare, texturi distinctive, modele geometrice sau botanice, precum și piese de mobilier sau corpuri de iluminat cu reflexii metalice.