-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum asortezi o canapea din catifea reiată în living

Preferi pantalonii din catifea reiată pentru o ținută confortabilă, indiferent dacă sunt sau nu la modă? Canapeaua din catifea reiată este o alegere justificată, mai ales datorită materialului extrem de plăcut la atingere cât și pentru textura tipică liniară inconfundabilă. Această canapea poate fi piesa de mobilier vedetă pentru mai multe stiluri de amenajare. Ce stil ai ales pentru livingul tău?

Canapeaua reiata - o stea retro

Catifeaua reiată se potrivește perfect așa-numitului Mid century modern styl care amintește de iconicul retro din anii '70. Adaugă lângă această canapea o comodă îngustă cu picioarele înalte sau un fotoliu cu picioare conice.

De asemenea, potrivite sunt și lampadare arcuite cu abajur, lustrele și veiozele rotunjite din sticlă, ghivecele suspendate cu flori sau suporturile metalice înalte pentru ghivece.

Sfat

Alege o canapea într-una dintre culorile retro tipice, cum ar fi roșu teracotă, galben muștar, verde avocado, maro sau roz.

Un aer artistic în living

Îți plac interioarele relaxate, pline de culoare, contrastele neobișnuite și operele de artă? Alege stilul eclectic de amenajare pentru living în acest caz!

Canapeaua din catifea reiată va deveni piesa dominantă, completată fiind de o multitudine de perne și pături colorate cu diferite modele și texturi. Culorile saturate joacă un rol important.

Sfat

Înconjoară canapeaua cu alte piese de mobilier din ratan, ghivece de flori suspendate (macramé), un covor colorat și picturi și decorațiuni amuzante.

Întoarcerea la origini

În secolul al XIX-lea, catifeaua reiată era un simbol, iar meșteșugarii preferau acest material pentru rezistența sa incredibilă. Aleasă într-un decor industrial, catifeaua funcționează excelent datorită contrastului pe care îl creează.

Canapeaua „delicată” din catifea reiată „îmblânzește„ aspectul brut al metalului negru și rece, iar rezultatul va fi un decor industrial plăcut și primitor.

Sfat

Pentru stilul glamour adaugă treptat blănuri, oglinzi strălucitoare, texturi distinctive, modele geometrice sau botanice, precum și piese de mobilier sau corpuri de iluminat cu reflexii metalice.