Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum asortezi o canapea din catifea reiată în living

Preferi pantalonii din catifea reiată pentru o ținută confortabilă, indiferent dacă sunt sau nu la modă? Canapeaua din catifea reiată este o alegere justificată, mai ales datorită materialului extrem de plăcut la atingere cât și pentru textura tipică liniară inconfundabilă. Această canapea poate fi piesa de mobilier vedetă pentru mai multe stiluri de amenajare. Ce stil ai ales pentru livingul tău?

Canapeaua reiata - o stea retro

Catifeaua reiată se potrivește perfect așa-numitului Mid century modern styl care amintește de iconicul retro din anii '70. Adaugă lângă această canapea o comodă îngustă cu picioarele înalte sau un fotoliu cu picioare conice.

De asemenea, potrivite sunt și lampadare arcuite cu abajur, lustrele și veiozele rotunjite din sticlă, ghivecele suspendate cu flori sau suporturile metalice înalte pentru ghivece.

Sfat

Alege o canapea într-una dintre culorile retro tipice, cum ar fi roșu teracotă, galben muștar, verde avocado, maro sau roz.

Un aer artistic în living

Îți plac interioarele relaxate, pline de culoare, contrastele neobișnuite și operele de artă? Alege stilul eclectic de amenajare pentru living în acest caz!

Canapeaua din catifea reiată va deveni piesa dominantă, completată fiind de o multitudine de perne și pături colorate cu diferite modele și texturi. Culorile saturate joacă un rol important.

Sfat

Înconjoară canapeaua cu alte piese de mobilier din ratan, ghivece de flori suspendate (macramé), un covor colorat și picturi și decorațiuni amuzante.

Întoarcerea la origini

În secolul al XIX-lea, catifeaua reiată era un simbol, iar meșteșugarii preferau acest material pentru rezistența sa incredibilă. Aleasă într-un decor industrial, catifeaua funcționează excelent datorită contrastului pe care îl creează.

Canapeaua „delicată” din catifea reiată „îmblânzește„ aspectul brut al metalului negru și rece, iar rezultatul va fi un decor industrial plăcut și primitor.

Sfat

O canapea neagră, gri sau maro din catifea reiată se combină perfect cu piese de mobilier din metal și lemn negru, abajururi metalice, o masă și decorațiuni din beton, un covor din piele sau iută.

Canapeaua în lumina reflectoarelor

Profită de aerul elegant pe care îl are această canapea datorită liniilor sale catifelate moi și acordă-i statutul de primadonă într-un interior glamour.

Poți alege, de exemplu, o canapea roz pudră, albastru deschis, alb crem, gri sau turcoaz pe care să o completezi cu un puf din catifea într-o culoare diferită.

Sfat

Pentru stilul glamour adaugă treptat blănuri, oglinzi strălucitoare, texturi distinctive, modele geometrice sau botanice, precum și piese de mobilier sau corpuri de iluminat cu reflexii metalice.