Până la -15% pentru baie | Economisește azi →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Colțul de cafea și cocktail

Adesea, constatăm că apartamentul nostru, indiferent de cât de mult încercăm să îl păstrăm organizat și curat, devine un loc de joacă pentru copii, un birou și, uneori, un loc de depozitare pentru lucruri mai mult sau mai puțin necesare.

Ana din Croația, cunoscută pe Instagram ca Ana.in.Mamaland ne-a dezvăluit cum a reușit să transforme un mic colț al apartamentului într-un spațiu destinat relaxării adulților.

Iată care este povestea Anei...

Când am cumpărat apartamentul și am început să alegem mobilierul, am vrut ca totul să fie cât mai simplu. Cu toate acestea, abia când locuiești într-un spațiu, începi să-i vezi toate avantajele și dezavantajele. Nu știam ce să fac cu spațiu gol din spatele mesei de dining și mă deranja. Atunci când ai copii, apartamentul arată adesea ca un loc de joacă sau grădiniță, de aceea am decis să amenajez un colț exclusiv pentru adulți - coffee & cocktail.

Aveam nevoie de o comodă pe care într-o parte să fie loc pentru băuturi alcoolice și pahare, iar pe cealaltă parte totul pentru a prepara băutură de dimineață, cafeaua preferată.

Alegerea comodei cu sertare nu a fost ușoară

...pentru că sunt o perfecționistă și totul trebuie să aibă sens. Bucătăria este o combinație de alb și lemn de stejar, iar masa de dining este din lemn de salcâm. Căutam o comodă care să nu aibă o altă nuanță de lemn. Am găsit-o la Bonami! Are un design aproape identic cu mobila noastră de bucătărie, este perfectă ca dimensiune și completează spațiul gol care mă „deranja".

Despre amplasament...

În partea dreaptă sunt pahare și băuturi alcoolice, exact așa cum mi-am imaginat. Raftul deschis este pentru suporturile de pahare care ar trebui să fie mereu la îndemână, în timp ce partea stângă este rezervată pentru diferite tipuri de cafea, filtre pentru aparatul de cafea și zahăr. Două dintre sertare le-am alocat fețelor de masă și șervețelelor, iar sertarul de sus este acum plin cu cești și cănile mele preferate.

Propriul colț de relaxare

Dacă nu ai nevoie de colțul de cafea-cocktail, gândește-te la ce alte activități te ajută să te relaxezi. Poate că un colț pentru citit, unul pentru jocuri de societate sau pentru proiecte DIY ți s-ar potrivi mai bine. Posibilitățile sunt multe, iar Bonami te ajută să îți faci poftele.