Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O casă de vacanță unde vara ține 365 de zile

Am vizitat casa bloggeriței și designerului de interior Mia Krpina din Croația, situată în apropierea lacului Vrana din insula Cres.

Casa de vacanță permite vizitatorilor să se bucure atât de interior cât și de zona amenajată în exterior cu piscină. Ideea a fost de a crea un spațiu aerisit care să fie conectat cu natura. Mia ne-a împărtășit câteva dintre sfaturile și trucurile sale.

Am proiectat planul casei astfel încât să fie cât mai simplu posibil, fără pereți inutili și cu multe geamuri mari pentru a aduce lumina și priveliștea frumoasă a naturii în interior. Tonurile de culori deschise contribuie la senzația de spațiu aerisit.
Cele mai comune culori întâlnite în natură, verde, albastru sau maro, combinate cu albul reprezintă alegere perfectă dacă dorești un decor fresh și „însorit". Materialele naturale, precum lemnul, piatra, iuta, inul sau ratanul folosite în designul de interior au un efect calmant datorită culorilor neutre și texturilor atractive. Verdele plantelor le va scoate și mai mult în evidență, mai ales într-un spațiu interior.
Am ales pentru o notă de eleganță folosirea unor detalii aurii. Îmi place însă să le folosesc cu moderație.

Lemnul sau marmura cu un pic de auriu - una dintre combinațiile cu care nu dai greș.
Îmi plac modelele neobișnuite, așa că le-am folosit pentru toaleta oaspeților.

Dacă vrei un finisaj personalizat mai degrabă decât un perete alb și tradițional în baie, te poți juca și tu cu vopsea și o pensulă sau poți folosi un tapet rezistent la apă cu design original.
Am proiectat grădina astfel încât piscina să poată fi văzută din fiecare cameră. Totuși, cea mai specială parte a grădinii este mobilierul de șezut în aer liber DIY cu măsuță și vatră din blocuri de beton. Eu și soțul meu l-am construit singuri și poți găsi mai multe detalii pe profilul meu de instagram . Este o soluție excelentă dacă ai suficient spațiu, deoarece este o instalație fixă. O astfel de instalație durează „pentru totdeauna", iar întreținerea ei este foarte ușoară.

Rezultatul este un set de mobilier de grădină modern, minimalist și unic. Tot ce rămâne de făcut este să alegi pernele perfecte pentru un confort maxim.

Inspirații similare