Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
Primăvara acasă și în aer liber | Inspiră-te →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Un brunch romantic în culori pastelate

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Dacă îți plac brunch-urile, dar nu ai chef să te trezești dis-de-dimineață pentru a merge în oraș, rămâi acasă și surprinde-ți familia și prietenii cu un brunch de neuitat!

Iată cum stilista Csenge alias mypastelland și-a transformat terasa în locul perfect pentru un brunch liniștit și romantic.

Ciripitul păsărilor

Îți plac accesoriile simple, minimaliste, dar în același timp ai impresia că aranjamentul mesei este monoton? Vesela cu model este o soluție excelentă! Csenge este adepta minimalismului, dar pentru a crea o atmosferă romantică pentru micul dejun a ales o veselă colorată și animată.

„La fel ca florile din grădină, accesoriile colorate sunt o necesitate pentru brunch-ul pe terasă! Modelele cu păsări evocă instantaneu sentimentul plăcut și relaxant completat de ciripitul păsărilor din grădină. "

Ratan și in - combinația ideală

Indiferent dacă este iarnă sau vară, materialele naturale sunt un succes atât în interior, cât și în exterior.

„Culorile alese au fost inspirate de plantele din grădina mea, iar accesoriile roz și maro contrastează frumos cu tonurile deschise ale terasei noastre. Combinația dintre scaunele din ratan, fețele de masă din iută și șervețelele din in asigură o atmosferă relaxată pentru servirea mesei.

Atmosfera romantică și decorul de poveste au fost realizate mai ales cu farfuriile și ceștile cu păsări și libelule și bolurile din ceramică în culori pastelate."

Folosește elemente din sticlă

Sticla este o soluție simplă, dar grozavă, care poate înveseli instantaneu un aranjament de masă. Paharele și carafele adaugă o frumusețe pură micului dejun, care va impresiona toți oaspeții.

„Terasa noastră combină confortul livingului din interior cu frumusețea naturii din exterior. Datorită acoperișului din sticlă, putem admira fluturii și păsările zburând, în timp ce pernele și țesăturile moi ne asigură o ședere relaxantă. Am încercat să evidențiez această dualitate cu ajutorul accesoriilor. De asemenea, am folosit un număr mare de elemente din sticlă pe masă, a căror transparență unifică și mai mult grădina cu terasa."