-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să-ți amenajezi biroul pe balcon?

Dacă vremea ne permite, de ce să nu lucrăm de la biroul din balcon?!
Așadar, pregătește-te pentru zile de lucru productive în aer liber, pe balconul sau terasa ta. Pentru început, ai nevoie doar de un scaun confortabil și o masă de grădină, dar bineînțeles, pentru a te bucura de un decor original, poți alege și câteva accesorii practice de exterior.

Inspiră-te, ține cont de recomandările noastre și probabil te vei îndrăgosti de home office la soare și o să vrei să tot amâni mersul la birou.

Masa de lucru la înălțimea potrivită

Dacă ți-ai propus să lucrezi de la o măsuță joasă de cafea nu este tocmai o idee bună, deoarece, după două e-mailuri, te vei plânge de dureri de spate.

Nu vrei să investești într-un birou mare, deoarece ocupă mult spațiu? Alege atunci o masă pliabilă, pe care o poți extinde doar când lucrezi pe balcon.

La umbră

Cu un loc în grădină, la umbra unui copac sau sub o umbrelă de soare, vei fi productiv, ager și creativ. Pe lângă faptul că poți vedea monitorul cu ușurință, umbra îți va asigura și confortul termic în timp ce lucrezi.

Simte-te ca acasă

Dacă nu te simți comod, nu vei rezista să te concentrezi prea mult timp. De aceea folosește o pernă ca suport lombar când stai pe scaun și pregătește-ți o carafă plină cu băutura răcoritoare preferată. Vei aprecia și confortul unui scaun suspendat sau șezlong în timpul pauzelor sau apelurilor telefonice mai lungi.

Nu te lăsa distras

Păstrează toate documentele necesare la îndemână, într-un organizator sau biblioraft. Cu o greutate elegantă din ceramică poți evita ca vântul să îți sufle hârtiile importante.

Te ajutăm să îți amenajezi colțul tău de relaxare în aer liber