Serviciul de asistență pentru clienți este momentan indisponibil telefonic.
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Balconul în stil boem, oaza ta de relaxare

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Nu contează dacă balconul apartamentului tău are doar câțiva metri pătrați - îl poți amenaja foarte rapid și ușor astfel încât să te simți mereu ca la o terasă de pe malul mării. Ai nevoie doar să alegi corect mobilierul confortabil pentru balcon, câteva lumini pentru exterior și accesorii și decorațiuni care să întregească atmosfera de vacanță. Cum? Află mai jos!

Scaune pentru balcon mic

Scaunele confortabile sunt de nelipsit, chiar și într-un balcon mic. În cazul în care nu exsită suficient spațiu pentru scaune și fotolii, optează pentru relaxarea pe podea.

De exemplu, un covor de calitate pentru exterior, pufurile și pernele oferă suficient confort într-un mod neconvențional.

O oază pentru trup și suflet

Acordă atenție deosebită alegerii textilelor și vaselor - deși sunt niște lucruri „mărunte”, influențează mult felul în care arată locul. Modelele etno delicate în nuanțe mai închise oferă un vibe relaxant de vară, dar și un plus de eleganță.

Lumini pentru o atmosferă confortabilă

Poate că soarele dispare, însă distracția nu trebuie să înceteze. Optează pentru niște șiraguri luminoase, felinare și lumânări parfumate.

Luminile alimentate cu energie solară au avantajul de a se aprinde singure la momentul potrivit în fiecare zi.