20% reducere sau mai mult înainte de Crăciun la 10 000+ de produse | Cumpără mai ieftin →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Un brad de Crăciun în stil minimalist natural

Trendul în privința decorațiunilor de Crăciun se bazează pe o reîntoarcere la natură, inspirată de minimalismul stilului nordic. Naturalețea ia locul opulenței excesive, în timp ce simplitatea merge mână în mână cu materialele și prelucrarea de cea mai bună calitate.

Lasă-te inspirat și tu de magia ornamentelor, decorațiunile originale și strălucirea discretă a acestor piese. Cu ajutorul lor, vei obține un decor festiv cald, plăcut și relaxant.

Simplitate înainte de toate...

...chiar și atunci când vine vorba de alegerea materialelor și a ornamentelor pentru decorul de Crăciun.

Evită ornamentele din plastic, sclipiciul, paietele și culorile stridente. Alege lemnul, paiele, țesăturile, hârtia sau sticla ca materiale pentru toate accesoriile.

Pe lângă faptul că sunt ecologice, materialele naturale nu se demodează niciodată. Așadar, chiar dacă le vei regăsi uitate într-o cutie peste mulți ani, vor fi la fel de stilate.

Nuanțe pământii și naturale

Paleta de culori este determinată, în mare parte, de materialul ales pentru decorațiuni.

Dacă alegi să mergi pe varianta unor tonuri neutre de bej sau crem, este recomandat să le completezi cu nuanțe pământii de maro sau cărămiziu.

Bineînțeles, trebuie să punctezi și câteva elemente într-o culoare mai pronunțată, cum ar fi albastru închis, auriu sau roșu. Totul depinde de gusturile tale.

Focus pe detalii simpatice și interesante

Minimalismul nu este niciodată sinonim cu plictiseala. Personalitatea sa se ascunde sub cele mai mici și neașteptate detalii.

Spre exemplu, poți etala niște recipiente din lemn învelite în catifea ori câteva ornamente metalice, decorate cu ilustrații jucăușe.

Câteva căsuțe din lemn, așezate inspirat sub brad, pot înlocui cu succes clasicele cutii goale de cadouri.

În stil minimalist

Împachetează cadourile în hârtie cu model minimalist, în culorile ornamentelor din brad.

Îți garantăm că totul va arăta magic în Ajunul Crăciunului!

Nu uita de restul camerei!

Completează atmosfera de sărbătoare din cameră cu decorațiuni luminoase care pot fi plasate pe pervazul ferestrei, pe masă sau pe comodă.

Optează pentru piese monocrome, în culori nu foarte stridente, fără să deranjeze vizual.