Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Un brad monocrom de Crăciun by Pastellmama

Vrei să încerci să-ți decorezi bradul de Crăciun altfel decât de obicei în acest an? Alege o singură culoare și vei fi în tendințe!
Decorarea monocromă este simplu de realizat, iar rezultatul este cu adevărat unul spectaculos.

Inspiră-te din colecția de globuri, decorațiuni, ghirlande și luminițe a bloggeriței Pastellmama și îți poți face bradul să strălucească la propriu.

Alege culoarea potrivită

Ce impresie ar trebui să dea bradul? Una blândă și jucăușă sau îndrăzneață și de neratat? Fiecare dintre culori și nuanțe evocă o emoție ușor diferită.

Un brad alb poate părea blând, dar și jucăuș în același timp. Un brad în nuanțe aurii va aduce cu siguranță o atmosferă de sărbătoare în cameră, iar dacă ești în căutarea unei piese extravagante în living, alege culori primare precum albastru sau roșu.

„De obicei, folosesc doar luminițe calde, albe, simple pentru brad, iar anul acesta am găsit unele cu aspect tradițional, dar cu LED, în gama Bonami.
Le recomand tuturor celor care doresc o atmosferă romantică de Crăciun."

Combină diferite materiale și texturi

Catifea moale, porțelan rece, pene, blană sau sclipici. Varietatea de texturi și structuri diferite este garanția că un brad monocrom nu va părea niciodată plictisitor sau prea simplu. Iar frumusețea unică se remarcă cel mai mult prin contrastul dintre aceste materiale diferite.

Sfat: Dacă nu vrei să combini diferite forme și tipuri de ornamente, încearcă să decorezi bradul doar cu o ghirlandă luminoasă și cu globuri de diferite dimensiuni și forme. În contrast cu lumina albă, vei obține un aranjament impresionant.

„Atunci când alegi decorațiunile de Crăciun, ține cont și de paleta cromatică a casei tale! Poți experimenta alegând culori contrastante, dar și să combini diferite texturi și materiale."

Fă loc nuanțelor subtile

Nu trebuie să te incăpățânezi și să rămai fidel unui ton perfect uniform. Chiar și albul are multe nuanțe și umbre, de la crem deschis la albul strălucitor al zăpezii.
Așadar, dacă vei combina cu sensibilitate decorațiuni, globuri și ornamente în diferite nuanțe (tonuri), vei da bradului profunzimea și originalitatea pe care le merită.