-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Modele trendy pentru accesoriile textile în 2022

Tendințele se schimbă nu numai în ceea ce privește moda, mobilierul, accesoriile și culorile, ci și modelele. Descoperă modelele care vor împodobi covoarele, lenjeriile de pat, pernele și alte accesorii textile pentru casă în 2022.

Modele pentru covoare

Trendul nr. 1

Modele orientale și etno

Covoarele orientale, adesea denumite și covoare persane, sunt tradiționale și celebrează farmecul atemporal al culturii Orientului.

Covoarele etno abundă în tot felul de motive exotice. Paleta de culori a covoarelor decorate în stil etno variază între nuanțele de pământ, precum portocaliu, roșu, galben, maro și bej.

Trendul nr. 2

Model vintage

O altă tendință este reprezentată de covoarele vintage. Un aer care să amintească de vremurile trecute va încânta orice nostalgic. Ca să nu mai vorbim de faptul că se potrivesc perfect și într-un decor modern. Vor arată ca niște pietre prețioase care au fost transmise din generație în generație cu aspectul lor decolorat intenționat. Modelul vintage este prezent mai ales pe covoare în nuanțe neutre sau pământii.

Trendul nr. 3

Model „tridimensional"

Firele cu diferite lungimi, culori și texturi creează un model 3D pe covoare. Arată frumos, chiar și cu ciucuri, și sunt practice. Maschează foarte bine petele și sunt ușor de îngrijit.