Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Modele trendy pentru accesoriile textile în 2022

Tendințele se schimbă nu numai în ceea ce privește moda, mobilierul, accesoriile și culorile, ci și modelele. Descoperă modelele care vor împodobi covoarele, lenjeriile de pat, pernele și alte accesorii textile pentru casă în 2022.

Modele pentru covoare

Trendul nr. 1

Modele orientale și etno

Covoarele orientale, adesea denumite și covoare persane, sunt tradiționale și celebrează farmecul atemporal al culturii Orientului.

Covoarele etno abundă în tot felul de motive exotice. Paleta de culori a covoarelor decorate în stil etno variază între nuanțele de pământ, precum portocaliu, roșu, galben, maro și bej.

Trendul nr. 2

Model vintage

O altă tendință este reprezentată de covoarele vintage. Un aer care să amintească de vremurile trecute va încânta orice nostalgic. Ca să nu mai vorbim de faptul că se potrivesc perfect și într-un decor modern. Vor arată ca niște pietre prețioase care au fost transmise din generație în generație cu aspectul lor decolorat intenționat. Modelul vintage este prezent mai ales pe covoare în nuanțe neutre sau pământii.

Trendul nr. 3

Model „tridimensional"

Firele cu diferite lungimi, culori și texturi creează un model 3D pe covoare. Arată frumos, chiar și cu ciucuri, și sunt practice. Maschează foarte bine petele și sunt ușor de îngrijit.

Modele pentru accesorii textile

Trendul nr. 1

Imprimare digitală pe perne

Cea mai recentă tendință este reprezentată de pernele decorative imprimate cu portrete, siluete stilizate, minimaliste sau opere de artă. La Bonami găsești perne cu astfel de modele la brandurile Minimalist Cushion Covers și Kate Louise.

Trendul nr. 2

Model în relief

O altă tendință este reprezentată de modelele cu o anumită structură în relief, cu detalii brodate. Ele sunt tipice stilului boem, dar le poți folosi acum și într-un interior modern sau scandi.

Trendul nr. 3

Model floral

De primăvara până toamna târziu, lasă florile să fie prezente pe lenjeria de pat și pernele tale. Frunze mari de palmieri, ferigi, liane, orhidee colorate, dar și flori de câmp sau de copaci înfloriți! Nu te limita doar la textilele din dormitor, ci alege flori și pentru draperii sau fața de masă.