Reducere de primăvară 15% folosind codul APRILIE15 | Doar până la miezul nopții →
Până la -15% pentru baie | Economisește azi →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Un cinema de vară în grădină

Ce poate fi mai romantic decât un cinema în aer liber într-o seară plăcută de vară!? Cu un videoproiector și câteva accesorii boho îți poți transforma terasa sau grădina în locul ideal de vizionare a fotografiilor de vacanță sau a filmelor preferate. Cine altcineva ar putea să-ți dea sfaturi pentru un maraton de film în aer liber decât o actriță și un regizor de film? Cuplul de artiști, Veronika și Biser Arichtev din Cehia, și-a amenajat un cinema de vară, care, mai mult ca sigur, o să te inspire și pe tine.

Ai nevoie de...

Un videoproiector cu difuzor încorporat și telecomandă este ideal - îl poți opri atunci când rămâi fără popcorn în timpul filmului. Veronica și echipa Bonami au reușit să instaleze rapid un ecran de proiecție folosind un cearșaf alb, doi stâlpi din lemn, o frânghie și câteva cârlige de rufe. Dar poți proiecta filmul sau fotografiile chiar și pe peretele casei.

Living în aer liber

Pentru ca Veronika și Biser să se bucure de filme în deplin confort, iar impresia de living să se păstreze, este necesară prezența fotoliilor variabile Karup Design. Acestea pot fi transformate rapid în șezlonguri spațioase. Cu toate acestea, vei putea crea o atmosferă care să te inspire la relaxare în special cu ajutorul accesoriilor boho - pufuri, pături, felinare și perne. În acest caz, cu cât mai multe, cu atât mai bine.

Iluminatul ambiental

Te gândești cum să te bucuri de o atmosfera potrivită pentru serile lungi de vară? Amplasează mai multe felinare și agață ghirlande luminoase în jurul zonei de relaxare! Cu siguranță, lumânările vor umple aerul cu romantism.

Confortabil și practic

Covoarele de exterior se bucură de un mare avantaj: pot fi folosite atât în interior cât și în aer liber. Sunt extrem de durabile, astfel încât să poată face față ploilor și petrecerilor pentru copii. În plus, orice pată poate fi îndepărtată doar cu apă și o lavetă.

Veronika și Biser intenționează să lase cinematograful în grădină toată vara. Va fi locația perfectă pentru petrecerea cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, pentru a petrece timpul cu prietenii, a viziona un film sau pentru picnic.