Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

O cabană modernă în inima munților Călimani

Poreclită Pridvor pentru deschiderea către munte și luminozitatea care o caracterizează, cabana Haita Land întruchipează tot ce ne dorim de la o cabană la munte: vedere și acces ușor spre munți, linii moderne trasate din lemn și interior minimalist confortabil.

Descoperă stilul de interior ales pentru amenajarea acestei cabane din munții României!

Elemente esențiale pentru stilul ales

„Predomină lemnul, piatra, betonul aparent și tabla fălțuită în definirea formelor simple care înscriu clădirea în atmosfera montană nedomesticită. Vitrina generoasă deschisă spre vale devine elementul central al compoziției, care absoarbe imaginile din interior și exterior și creează iluzii optice marcate de amestecul lemn-vegetație.

Se remarcă prezența lemnului la toate elementele interioare care înrămează tablourile naturii în cadre bine alese. ”
wood interior

wood interior

Cum ați creat atmosfera primitoare?

„Amenajarea se concentrează pe contrastul dintre căldura lemnului și neutralitatea negrului regăsit în elemente de mobilier, tâmplărie, obiecte de iluminat și radiatoare verticale, la care se adaugă accente de alb, galben și nuanțe de gri.

De asemenea, pentru a oferi cursivitate spațiilor plafonul din lemn păstrează forma acoperișului, legând în coborârea sa toate funcțiunile casei. Acesta se prelungește în exterior spre terasa generoasă care debușează spre natura copleșitoare, izolând interiorul casei de vecinătățile edificate. (arh. Sergiu și Larisa Georgiana Popa)”

Produsele de la Bonami au contribuit la amenajare

„Am ales produsele Bonami pentru a complete paleta de culori a cabanei, dar și pentru liniile simple, curate, cu aer scandinav și materialele de calitate. De altfel, am vrut să completăm fiecare colț al cabanei cu câte ceva nou.

Pentru living am ales jocuri, perne și pături, în zona de dormit un covor mic, care arată de parcă s-ar fi „născut” acolo, iar în baie o oglindă cu ramă din lemn, care s-a contopit perfect cu decorul deja existent.”

products from Bonami

products from Bonami

Ce îmbunătățiri ați face?

„Dacă ar fi să schimbăm ceva, am reamenaja terasa ca să devină un loc mai bun pentru „tolăneală”, chiar și în zilele răcoroase. Probabil am acoperi terasa și am adăuga mai multe zone de relaxare acolo, cu scaune, șezlonguri și ghiveche pentru flori.”