15% reducere folosind codul FEBRUARIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Dormitor minimalist și ambianță autumnală

Nóra Stefkovics
Nóra Stefkovics
Bonami Blogger

Dacă îți plac culorile naturale în designul de interior sau dacă iubești toamna și accesoriile care conferă căldură, atunci înconjoară-te de ele în dormitor.

Îți propunem să te inspiri și din amenajarea dormitorului minimalist al lui Junger-Bálint Dárie cu temă autumală și creează la tine acasă un mediu atemporal și relaxant pentru odihnă.

Culori de toamnă și atemporalitate în dormitor

Maro, roșu cărămiziu, bej și verde închis. Aceste culori de toamnă pot fi aduse cu ușurință în cameră cu ajutorul textilelor pentru dormitor. Este bine să alegi o culoare de bază neutră și simplă pentru pat, de exemplu, sub forma unei cuverturi sau lenjerii de pat albe, bej sau gri, care poate fi ușor combinată cu accesorii care se potrivesc cu sezonul de toamnă-iarnă.

Lenjeria de pat albă poate fi ușor combinată cu accesorii viu colorate

Atunci când amenajez un spațiu, încerc să folosesc materiale naturale - in, lemn, marmură și nuanțe calde pentru țesături. Sunt necesare doar câteva mici accesorii pentru a completa atmosfera de toamnă: lumânări, veioze, pături tricotate, accesorii care adaugă căldură și intimitate casei. De asemenea, este indicat să apelezi la farmecul culorilor de pământ: maro, ruginiu, bej sau verde închis.

Junger-Bálint Dária

Pisica Muri se bucură, de asemenea, de moliciunea unui pat acoperit cu accesorii confortabile.

Tava din bambus garantează stabilitatea accesoriilor și siguranța

Arome plăcute și iluminatul decorativ

Folosește felinare, lumânări și difuzoare de parfum pentru a crea un interior de toamnă cald și primitor. În plus, un interior minimalist nu cere prea multe! Doar o mică decorațiune luminoasă sau un parfum plăcut sunt suficiente pentru a crea o atmosferă relaxantă și primitoare. Încearcă întotdeauna să găsești echilibrul potrivit de parfum și lumină, astfel încât să nu fie prea intens sau să distragă atenția.

Chiar și o mică decorațiune luminoasă poate face minuni.

Aromele amintesc de atmosfera de toamnă în splendoarea ei. Mirosul de scorțișoară, de plăcintă cu mere sau cu prune poate fi adus în casă cu ajutorul unei lumânări sau unui difuzor de parfum.

Junger-Bálint Dária