REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Decorațiuni în stilul glamour

„Glamour" înseamnă farmec și extravaganță. Nu trebuie să înlocuiești mobilierul ca să te bucuri de un decor luxos.

Te poți înconjura de o multitudine de decorațiuni excentrice și pline de farmec. Descoperă cum să le alegi și să le combini!

Cum alegem decorațiunile glamour

Materialele sunt esențiale, deoarece decorațiunile trebuie să creeze impresia de lux și să ne ducă cu gândul la lucruri prețioase. Nu vei da greș cu sticla, marmura, metalele sau cristalele.

Nu trebuie să subestimezi nici importanța culorilor și modelelor. Modelele florale, animale și geometrice sunt perfecte. Le poți combina, dar să ai grijă ca rezultatul să nu fie prea aglomerat. De aceea, este o idee bună să începi cu decorațiuni mai mici, cum ar fi perne decorative, covoare, vaze sau statuete.

Decorațiuni glamour pentru dormitor

Cele mai indicate decorațiuni pentru un dormitor glamour sunt tapetele decorative, care adăugă textură și culoare spațiului. Poți opta pentru un model floral, un model în relief sau un model abstract. Apoi, asortează tapetul ales cu modelele și culorile altor accesorii pentru a asigura un echilibru în decor.

Tablourile aduc un aer personal și dinamic în dormitor. Ce zici de tablourile din sticlă sau cu rame strălucitoare? Oglinzile în rame interesante pot fi și ele o opțiune. Așază o lumânare parfumată sau un difuzor pe noptieră și o vază de sticlă pentru flori naturale.

Decorațiuni glamour pentru living

Transformă-ți livingul în propria ta galerie de artă! Vaze extravagante, oglinzi în rame decorative, tablouri, statuete și alte accesorii cu accente metalice, blănuri, perne moi, covoare vintage sau cu modele orientale, toate acestea pot fi accente prețioase care se regăsesc și în stilurile baroc, art deco, avangardist sau clasic.

Un decor opulent nu este neapărat sinonim cu un kitsch, dacă ai simț estetic și știi cum să păstrezi echilibrul într-o amenajare.

Decorațiuni glamour pentru dining

Amplasează un covor elegant sub masă și un candelabru strălucitor sau un corp de iluminat somptuos deasupra acesteia.

Atunci când alegi vesela, porțelanul sau gresia sunt recomandate, dar ceea ce va amplifica efectul glamour sunt mai ales tacâmurile, sfeșnicele, suporturile de șervețele în culori metalice. La final, pune un buchet de flori într-o vază din sticlă, porțelan sau cristal în mijlocul mesei.