Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum împachetezi bunătățile pentru prieteni: ambalaje și cutii pentru dulciuri

Cadourile dulci sunt favoritele tuturor! Iar sărbătorile de iarnă reprezintă oportunitatea perfectă de a le oferi celor dragi prăjituri delicioase, împachetate în cele mai ingenioase moduri.

Și pentru că știm că nu vrei să-i lași pe oaspeți să plece cu mâna goală de la tine, ți-am pregătit câteva idei despre cum să împachetezi dulciurile de Crăciun ca să le oferi celor dragi și pentru acasă. Smart, în mod practic și cu bun gust.

Cutiile din metal

sunt o soluție elegantă pentru depozitarea bomboanelor, în special a celor neumplute. Cu imprimeul lor și model stilat, pot deveni, de asemenea, decorațiuni practice pentru living sau dining.

Pentru bolul de jos, poți chiar aranja dulciurile în coșulețe de hârtie, creând impresia că sunt veritabile bomboane.

Saci de hârtie

sunt salvarea perfectă de ultim moment. Nu este nevoie să ai acasă cutii sau recipiente. Doar ascunde câteva pungi în sertar și vei avea o soluție la-îndemână de împachetat dulciuri.

Șervețele de pânză

te vor ajuta să duci în mod creativ ambalarea bunătăților la un alt nivel. Trebuie doar să alegi un șervețel suficient de mare pentru a-l putea lega bine cu o panglică sau o sfoară în partea superioară.

Coșuri și cutii de lemn

sunt potrivite în special pentru încărcăturile mai voluminoase și grele. Arată îngrijit și permit să iasă în evidență dulciurile aranjate, licoarea aromată sau ceaiul. Prima impresie este amplificată dacă le căptușești și cu pânză de in.

Sticle

Oaspeții vor fi încântați să ia fursecuri sau biscuiți din turtă dulce cu care poți umple, de exemplu, un pahar, pe care îl poți lega cu un șnur sau o panglică. În plus, aspectul dulciurilor este remarcabil în interior.