20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături

Crăciunul sărbătorit în stil elegant

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Îți dorești un decor elegant și festiv pentru aranjarea mesei și bradului de Crăciun? Dacă vrei să nu fie excesiv de strident, dar totuși impresionant și elegant, atunci îți vor plăcea decorațiunile, accesoriile și ornamentele selectate de noi pentru un decor cu o notă de lux.

Produse

O masă de Crăciun simplă, dar impresionantă

Atunci când aranjezi masa festivă, nu exagera cu numărul de decorațiuni și ornamente. În schimb, asigură-te că și elementele funcționale și practice, cum ar fi tacâmurile, suporturile de lumânări și șervețelele, sunt decorative.

Totul pentru mesele festive

Totul pentru mesele festive

Detalii aurii și culori naturale

O impresie festivă care să nu pară prea „forțată" este creată de o combinație echilibrată de culori. O paletă de nuanțe naturale, cum ar fi maro, bej, verde și crem ar trebui să primeze. Adăugarea de accente și detalii în auriu sau argintiu va crea impresia de unicitate, fără a face ca rezultatul să pară prea pretențios sau strident.

Alege materiale tradiționale

Decorațiunile de agățat pentru brad sau la ferestre ar trebui să fie alese din materiale de calitate, cum ar fi sticla sau porțelanul. Ornamentele din hârtie lucrate cu precizie pot arăta, de asemenea, foarte bine. Totuși, evită globulețele colorate din plastic sau alte decorațiuni cu sclipici sau franjuri false, deoarece acestea sunt potrivite pentru un stil mai extravagant de decorare.

O atmosferă plină de rafinament cu sfeșnice și felinare

Lumina albă și caldă va asigura o atmosferă confortabilă și festivă. Evită șiragurile de lumini multicolore și pe cele cu lumină albă rece, deoarece acestea nu vor crea aceeași atmosferă magică. În schimb, câteva sfeșnice simple din porțelan sau metal vor fi suficiente. Combinarea mai multor suporturi de lumânări de diferite dimensiuni sau forme din aceeași colecție va arăta cel mai bine.

Inspirații similare