15% reducere folosind codul VARA15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
40 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cameră modernă pentru oaspeți în culori pastelate

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Dacă te-ai gândit că vrei să amenajezi o cameră de oaspeți pentru momentele în care cei dragi vin în vizită, ai ajuns unde trebuie. Hai să descoperim împreună cum a transformat influencerul slovac Veronika Kril vechea cameră de oaspeți într-un spațiu modern.
Inspiră-te și tu din recomandările ei de accesorii frumoase în stil scandinav!

Veronika, de ce ai ales stilul scandinav?

„Transform camera de oaspeți din casa părinților mei, care sunt foarte pasionați de piese de mobilier simple, culori decente și materiale naturale. Pe de altă parte, mie îmi plac stilul boho sau scandinav și nuanțele pastelate care au un efect asupra mea. Astfel, pentru a fi cu toții de acord, ne-am pus mintea la contribuție și am convenit că aceste accesorii și piese de mobilier selectate corespund exact ideilor noastre și se încadrează perfect în interiorul nostru de vis."

Înainte de transformare

După transformare

Cum să alegi accesorii în stil scandinav

Într-un interior scandinav, culorile decente și deschise joacă un rol cheie. Motivul este simplu: țările nordice se confruntă cu nopți lungi în timpul iernii și, prin urmare, casa trebuie să fie luminată. Culorile care se găsesc în mod obișnuit în natură, cum ar fi portocaliu, galben, verde, albastru sau roz pudră, sunt deosebit de populare.

Ca și în cazul culorilor, optează pentru naturalețe și simplitate atunci când alegi materialele. Nu vei da greș cu cearșafuri din in, un pled de lână, un covor de iută și multe perne cu huse din bumbac. Alege, totuși, niște modele simple.

Acordă o a doua șansă mobilierului vechi!

Veronika a făcut o treabă excelentă păstrând dulapul mai vechi încorporat pe perete. Ea a decis să-l renoveze în loc să cumpere o piesă nouă de mobilier. Și bine a făcut! Veronika a vopsit dulapul lucios în alb și a adăugat mânere noi din lemn care se potrivesc perfect cu restul camerei.

Înainte de transformare

După transformare

De ce, în unele cazuri, nu trebuie să economisești?

„Mă refer la calitatea materialului patului și al saltelei. Patul nu este doar o piesă distinctivă în dormitor, ci este și o sursă de energie. În funcție de modul în care dormim noaptea, funcționăm toată ziua. De aceea, în opinia mea, este cu adevărat important să investim într-un pat potrivit nevoilor noastre, deoarece așa investim în sănătatea noastră.

Amenajez o cameră de oaspeți, așa că știam sigur că am nevoie de un pat dublu de calitate cu dimensiunile de 180x200 cm. În plus, am vrut să fie tapițat, în nuanțe decente, combinate cu lemn. Și l-am găsit! "