20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături

Crăciunul în stil natural

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Ești un mare fan al materialelor ecologice, al aspectului natural și al formelor simple? Complexitatea, accesoriile strălucitoare și sclipiciul nu sunt pe placul tău? Atunci decorează-ți casa de Crăciun în stil natural! Ce decorațiuni și accesorii de Crăciun sunt cele mai potrivite și ce culori să alegi? Inspiră-te mai jos.

Materiale naturale: hârtie, lemn, sticlă

Stilul natural este dominat de decorațiunile de Crăciun din hârtie, ceramică, lemn și sticlă. Ar trebui, deci, să renunți la globulețele simple din plastic sau la alte decorațiuni artificiale. Cu siguranță compatibile cu stilul natural.

În același mod, materialele naturale nu ar trebui să lipsească de pe masa de Crăciun. De exemplu, șervețelele și fețele de masă din in, decorațiunile realizate din crenguțe naturale și vesela în culori naturale moi sunt toate potrivite.

Aranjarea mesei în stil natural

Culori naturale

Nuanțele pământii reprezintă culori calme în două forme diferite. O jumătate este dominată de unele neutre deschise, precummaro, gri, bej, verde deschis și albastru deschis. Cealaltă jumătate prezintă culori misterioase și mai calde, cu nuanțe profunde de roșu, verde închis și albastru. Aceste nuanțe pot fi completate cu culoarea auriu pentru a adăuga o notă de unicitate în decor.

Decorațiuni în stil natural

Poți alege dintr-o varietate de decorațiuni de Crăciun, cum ar fi steluțe luminoase, brazi de Crăciun din lemn, felicitări, precum și conuri, ghinde sau ornamente din paie. Șiragurile de floricele de porumb făcute manual și feliile de portocale uscate sunt, de asemenea, din nou în trend.

Decorațiuni în stil natural

Decorațiuni luminoase de Crăciun

Inspirații similare