Până la -15% pentru baie | Economisește azi →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Așternuturi și decorațiuni în stilul natural „boho”

O minte non-conformistă și creativă, o mulțime de hobby-uri, dragoste pentru natură și interes pentru artă? Te recunoști în această descriere? În acest caz, cu siguranță gravitezi în jurul stilului boem, care necesită un decor corespunzător.

Stilul boho rezonează cu o viață fără griji. Este un stil neîngrădit, inspirat de perioada hippie, romantic, jucăuș și plin de elemente de artă artizanală. Inspiră-te și ține cont de sfaturile noastre despre cum să ai o atmosferă relaxată în dormitorul tău.

Perne, pături și covoare în rolurile principale

Mici și mari, monocrome, cu model, din bumbac și mătase, cu fir lung, cu franjuri și ciucuri ... important este să ai cât mai multe perne.

Alege o cuvertură colorată, așază un covor din iută (cu model oriental) sub pat și agață draperii la ferestre! Toate aceste accesorii textile sunt principalele atribute ale acestui stil și creează o atmosferă confortabilă.

Ce culori are stilul boho? Tonuri calde!

O paletă de nuanțe calde de pământ, cum ar fi nisipiu, ocru, portocaliu, gri sau verde, este potrivită. Dar dacă dorești o culoare de accent pentru a evidenția libertatea boemă adaugă o culoare intensă pentru accesoriile mici, cum ar fi o pernă decorativă, o tapiserie pe perete sau o vază.

Un somn bun în lenjerii de pat din in, bumbac sau lână

Calitatea somnului are multe în comun cu materialele în care dormim. Și, mai ales pentru acest stil materiale trebuie să fie rezistente, naturale, reciclabile și confortabile. Deci cele mai potrivite sunt așternuturile din bumbac, in sau lână. Pe lângă faptul că le poți folosi mulți ani la rând, sunt și frumoase, plăcute la atingere și potrivite pentru orice anotimp.

Modele botanice

În ultima vreme modelele botanice sunt în tendințe și sunt cele mai potrivite pentru a aduce atmosfera naturală în dormitor. Pe lângă lenjeriile de pat cu modele cu frunze, adaugă și plante de apartament vii, în ghivece pentru a asigura camerei prospețime și naturalețe, la propriu.

Nu lipsesc, mai ales, accesoriile

Stilul boho este în principal despre accesorii pline de emoții și amintiri. Prin urmare, dormitorul trebuie decorat cu produse lucrate manual, accesorii realizate din materiale reciclate sau suveniruri de călătorie. Fotografii, diverse articole croșetate sau brodate, cum ar fi suporturile pentru ghivece sau mandalele sunt ideale. Coșurile din iarbă de mare, vazele de flori din sticlă reciclată sau pungile de depozitare pentru hainele din hârtie reciclată sunt alte sugestii Puteți completa atmosfera perfectă cu ghirlande luminoase, felinare sau lumânări.