Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasă
Adaugă la favorite
Pat pentru copii, cu părți laterale, Benlemi Deny, 90 x 180 cm, alb
Benlemi

Pat pentru copii, cu părți laterale, Benlemi Deny, 90 x 180 cm, alb

Cel mai bun preț garantat
Ai găsit în altă parte un preț mai bun? Informează-ne!
Urmărește
Stoc epuizat
Apăsă pe "Urmărește" și noi te vom notifica în momentul în care produsul va fi din nou disponibil
Livrare gratuită de la 600 Lei
Plata la livrare este posibilă
ID produs: 871168

Descrierea produsului


Patul Deny este preferat datorită construcției acoperișului, care ne amintește de o căsuță. Patul are același tip de construcție a cadrului ca și a celui mai favorit pat, tip Tery, și anume, cadru cu picioare cu înălțimea de 20 cm

Paturile noastre în formă de căsuță sunt foarte iubite nu numai de copii, dar și de adulți. Ziua sunt un loc ideal de joacă,iar seara, creează o atmosferă aparte care ne inspiră la odihnă și relaxare.

NOTĂ

Dacă vreți să fiți siguri că pruncul dvs. va dormi în pătuțul său întreaga noapte, ridicați picioarele și protecțiile laterale și astfel puteți să stați relaxați. Această opțiune este disponibilă în toate mărimile și atât în nuanțe naturale de lemn sau în alb.

Protecția laterală este compusă din 4 piese. Astfel 3 piese pot fi instalate la picioare, cap, lateral și a patra piesă are doar jumătate din lungimea celorlalte 3. Acest lucru se datorează faptului, că în acest mod este mai ușor să vă urcați în pat.
Afișează mai multe

Parametri de bază

Lungime

193 cm

Lățime

99 cm

Înălțime

155 cm

Alți parametri

Necesită asamblare

Da

Numărul produsului

871168

Marca Benlemi

Benlemi
Ideea acestor pătuțuri aparține designerilor cehi, iar manopera este realizată de meșteri calificați din Opava. Toate sunt confecționate din lemn de pin sau de molid, din care au fost eleminate nodurile, astfel încât lemnul să nu se deformeze în timp.

Se potrivește cu

Descoperă mai multe