Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Zonă naturală de relaxare pe terasă pentru toată familia

Vrei să te simți ca într-o vacanță exotică în weekend sau după ce termini munca? Tot ce trebuie să faci e să amenajezi o zonă confortabilă cu fotolii și o canapea de stat pe terasă sau chiar o zonă interesantă de stat pe jos pentru a simți puțin din atmosfera sudică la tine acasă.

E mult mai ușor decât pare! Inspiră-te din selecția noastră de mobilier de grădină și accesorii în stil natural!

Alege designul natural și îngrijirea ușoară

Dacă optezi pentru mobilierul artificial din ratan, vei fi încântat de beneficiile sale. Este rezistent la intemperii, este ușor de întreținut, dar și de mutat datorită faptului că este are o greutate mică.

Confort cu stil

Ai ales deja canapeaua și fotoliile? Atunci tot ce rămâne de făcut e alegerea pernelor și a pledurilor. Pernele de calitate de la brandul Hartman rezistă la intemperiile vremii, iar umplutura lor este produsă dintr-o combinație de lână și alte materiale naturale.

În plus, colecția include modele clasice într-o culoare sau design-uri originale care vor deveni instant un element de atracție în decor.

Descoperă mai multă inspirație pentru terasă, grădină și balcon: