REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Zonă de dining în stil romantic și nuanțe cărămizii

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Subtilitate și feminitate - acestea sunt caracteristicile unei zone de dining în stil romantic, în care nuanțele cărămizii se împletesc armonios cu lemnul deschis la culoare și accesoriile din porțelan. Modelele florale sunt și ele de nelipsit, adăugând o doză de tandrețe și fragilitate în interior.

Vrei să afli mai multe? Descoperă în rândurile de mai jos!

Zonă de dining romantică

O zonă de dining în stil delicat romantic nu trebuie să arate prea feminin, mai exact dus la extreme. În loc de culorile puternice roșu sau roz, apelează la nuanțele lor mai discrete - aduc un element feminin în decorul zonei de dining, dar în același timp și elegant. În plus, pot reprezenta o bază bună pentru o combinație de culori neutre.

Alături de câteva scaune și o masă din lemn deschis la culoare, zona de dining va părea mai spațioasă, lucru de apreciat mai ales în încăperile mai mici.

Curbele sunt la modă

Marginile rotunjite ale mobilierului sunt nu numai sigure, ci și permit o trecere mai ușoară pe lângă mobilier. Bineînțeles, și designul este de apreciat - arată mai elegant și delicat.

Nuanțe de roșu

Culoarea roșie este pasională și energizantă. Iar în zona de dining, este perfectă pentru stimularea poftei de mâncare. Totuși, folosită peste tot poate fi prea mult, așa că folosește-o mai degrabă la accesorii - de exemplu, la un covor.

Aranjament floral

În cazul decorațiunilor florale alege ceva mai delicat. Florile cu un parfum gingaș și tulpină scurtă sunt perfecte pentru a fi puse într-o vază mai scurtă.

Poți găsi mai multe sfaturi și idei pentru zona de dining aici: