Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 Lei pentru tineÎnregistrareLogare50 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Zonă de dining în stil romantic și nuanțe cărămizii

Subtilitate și feminitate - acestea sunt caracteristicile unei zone de dining în stil romantic, în care nuanțele cărămizii se împletesc armonios cu lemnul deschis la culoare și accesoriile din porțelan. Modelele florale sunt și ele de nelipsit, adăugând o doză de tandrețe și fragilitate în interior.

Vrei să afli mai multe? Descoperă în rândurile de mai jos!

Zonă de dining romantică

O zonă de dining în stil delicat romantic nu trebuie să arate prea feminin, mai exact dus la extreme. În loc de culorile puternice roșu sau roz, apelează la nuanțele lor mai discrete - aduc un element feminin în decorul zonei de dining, dar în același timp și elegant. În plus, pot reprezenta o bază bună pentru o combinație de culori neutre.

Alături de câteva scaune și o masă din lemn deschis la culoare, zona de dining va părea mai spațioasă, lucru de apreciat mai ales în încăperile mai mici.

Curbele sunt la modă

Marginile rotunjite ale mobilierului sunt nu numai sigure, ci și permit o trecere mai ușoară pe lângă mobilier. Bineînțeles, și designul este de apreciat - arată mai elegant și delicat.

Nuanțe de roșu

Culoarea roșie este pasională și energizantă. Iar în zona de dining, este perfectă pentru stimularea poftei de mâncare. Totuși, folosită peste tot poate fi prea mult, așa că folosește-o mai degrabă la accesorii - de exemplu, la un covor.

Aranjament floral

În cazul decorațiunilor florale alege ceva mai delicat. Florile cu un parfum gingaș și tulpină scurtă sunt perfecte pentru a fi puse într-o vază mai scurtă.

Jocul texturilor

Cu materialele clasice, precum porțelan, sticlă, bumbac și in, nu poți da niciodată greș. Pentru ca piesele să nu arate prea rigide, axează-te pe structura și modelele lor, ba chiar și pe combinațiile dintre ele. De exemplu, poți crea o impresie plină de șarm combinând structuri textile mai aspre cu gravuri delicate florale de pe pahare sau farfurii din porțelan.

Pentru tort sau macarons

Deserturile sofisticate merită să fie servite pe o tavă stylish. Pe de altă parte, capacul din sticlă protejează delicatesele de pofticioși care le-ar „fura” tot timpul

Poți găsi mai multe sfaturi și idei pentru zona de dining aici: