REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Tendințele anului 2021: Biblioteci și rafturi montate pe perete

Bibliotecile sunt piese de rezistență ce înnobilează orice interior și pot fi integrate în orice tip de amenajare. Acestea armonizează funcțional și estetic încăperea, proiectând armonios spațiul tău personal.

De asemenea, sunt ideale pentru spațiile mici, unde fiecare detaliu contează. Descoperă întreaga selecție de biblioteci dar și beneficiile lor și află cum acestea și-au câștigat un loc de top în tendințele anului 2021.

Spațiu luminos și aerisit

Înlocuiește bibliotecile clasice cu cele montate pe perete. Astfel, vei reuși să economisești mult spațiu, oferind totodată camerei un look mai aerisit - un aspect foarte important și util, mai ales dacă locuiești într-un apartament mic sau într-o garsonieră.

Totul la vedere

Rafturile deschise îți oferă posibilitatea de a admira tot ceea ce iubești. De exemplu, poți etala cărțile tale preferate, aranjându-le în ordine după autor, titlu alfabetic sau culoare.

Ții foarte mult la ele sau la siguranța membrilor mai mici ai familiei? Poți adăuga și câteva opritoare de cărți, pentru a le împiedica să cadă de pe raft.

Rafturi de perete pentru colț

Îți prezentăm, de asemenea, biblioteci de perete pentru colț și rafturi care te vor ajuta să economisești cât mai mult spațiu.

Acestea sunt potrivite în special pentru apartamentele mici, completând frumos spațiul.