Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Tendințele anului 2021: Biblioteci și rafturi montate pe perete

Bibliotecile sunt piese de rezistență ce înnobilează orice interior și pot fi integrate în orice tip de amenajare. Acestea armonizează funcțional și estetic încăperea, proiectând armonios spațiul tău personal.

De asemenea, sunt ideale pentru spațiile mici, unde fiecare detaliu contează. Descoperă întreaga selecție de biblioteci dar și beneficiile lor și află cum acestea și-au câștigat un loc de top în tendințele anului 2021.

Spațiu luminos și aerisit

Înlocuiește bibliotecile clasice cu cele montate pe perete. Astfel, vei reuși să economisești mult spațiu, oferind totodată camerei un look mai aerisit - un aspect foarte important și util, mai ales dacă locuiești într-un apartament mic sau într-o garsonieră.

Totul la vedere

Rafturile deschise îți oferă posibilitatea de a admira tot ceea ce iubești. De exemplu, poți etala cărțile tale preferate, aranjându-le în ordine după autor, titlu alfabetic sau culoare.

Ții foarte mult la ele sau la siguranța membrilor mai mici ai familiei? Poți adăuga și câteva opritoare de cărți, pentru a le împiedica să cadă de pe raft.

O bibliotecă montată pe perete în fiecare cameră

Au apus demult zilele în care biblioteca era utilizată doar pentru cărți. Bibliotecile de perete pot fi folosite în fiecare cameră.

În camera copiilor - copiii își pot expune operele de artă, în dormitor le poți folosi pentru fotografii de familie, în living sunt ideale pentru a-ți expune revistele de design, vaze, serviciul de porțelan preferat sau suvenirurile din călătorii. O mulțime de utilizări, nu?

Utilizarea spațiului de sub bibliotecă

Un alt avantaj al bibliotecilor de perete față de cele tradiționale este posibilitatea de a folosi spațiul de dedesubt.

De exemplu, poți amplasa o comodă cu jucării pentru copii, un fotoliu în care poți studia sau citi relaxat, un pătuț pentru animăluțul de companie sau chiar un birou de lucru.

Rafturi de perete pentru colț

Îți prezentăm, de asemenea, biblioteci de perete pentru colț și rafturi care te vor ajuta să economisești cât mai mult spațiu.

Acestea sunt potrivite în special pentru apartamentele mici, completând frumos spațiul.