Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Tendințe în materie de copt: efect mare cu efort minim

Admiri întotdeauna operele de artă expuse în vitrinele din cafenelele sau patiseriile cu renume? Vestea bună este că poți coace acasă un desert care să arate ca și cum ar fi fost făcut de un profesionist. De fapt, în tendințe sunt formele de copt ingenioase din materiale speciale, care te ajută să realizezi cele mai frumoase deserturi cu un minim de efort. Vino să le descoperim împreună!

Sucitoare cu modele în relief

Fursecurile și biscuiții pot fi mâncați și din priviri! Sucitoarele pentru aluat cu model te ajută să coci deserturile gata decorate.

Poți folosi sucitorul pentru turtă dulce, glazură, aluat de biscuiți sau marțipan. Este foarte ușor de folosit! Se întinde aluatul până la aproximativ 0,5 cm și apoi se trece cu sucitorul gofrat peste aluat în timpul ultimei rulări.

Pentru ca modelul să iasă și mai bine în evidență pe fursecuri, alege un aluat care să nu conțină bicarbonat de sodiu și praf de copt (sau care să conțină doar o cantitate mică).

Forme speciale pentru checul bundt sau brioșe

Checul bundt se numără printre deserturile preferate de noi toți. Este potrivit pentru brunch-ul de duminică, dar și ca gustare pentru un invitat la cafea. Doar cu o rețetă simplă și designul neobișnuit al formei de copt vei transforma prăjitura în ceva special. Forma de copt poate fi aleasă și ca dar de Crăciun sau pentru o zi de naștere.

Acordă atenție materialului din care este fabricată forma de copt! Poate fi din fontă, silicon, aluminiu sau ceramică.

Forme de copt din silicon

În ultimii ani, ustensilele din silicon au ajuns să se afirme. Cel mai mare avantaj al acestora este că nu trebuie să fie unse. Siliconul este folosit pentru a face tot felul de forme și tăvi de copt, palete, spatule, mănuși de bucătărie sau suporturi de vase. În plus, formele din silicon nu acumulează căldură, de aceea nu te frigi atunci când le scoți din cuptor.

Acum știi care sunt tendințele în materie de copt. Selectează produsele care îți vor face munca mai ușoară în bucătărie!