Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Sfaturi despre cum să organizezi în mod profesionist biblioteca

O bibliotecă este imperios necesară și nu trebuie să lipsească din nicio casă. Nu numai că dezvăluie multe despre cel care o deține și stilul său de viață, dar însăși ea este un fel de operă de artă. Mai mult decât atât, o bibliotecă bine organizată te îndeamnă să-i răsfoiești capodoperele sau să te uiți printre diferite piese pe care le-ai colecționat de-a lungul timpului.

Iată cum să faci ca biblioteca ta să arate ca și cum un designer de interior a fost implicat în aranjarea ei.

1. Imagine de ansamblu

Alege pentru biblioteca ta obiectele preferate care te fac fericit - cărți, lumânări, vaze, tablouri sau orice altceva ce îți aduce zâmbetul pe buze.

Pentru a-ți face o idee despre modul în care piesele se vor potrivi între ele în ceea ce privește stilul și culoarea, întinde-le mai întâi pe podea.

2. Sortează inteligent

Mai întâi, stabilește un mic plan - de exemplu, așază-le după culoarea coperților. Poți crea atât secțiuni monocrome, cât și secțiuni "curcubeu". Cu toate acestea, dacă aranjezi cărțile în funcție de subiect, găsirea unei cărți va fi mai ușoară.

De asemenea, decide cum vei aranja secțiunile. De exemplu, cărțile cu teme despre creativitate vor arăta cel mai bine alături de cărți de artă sau de poezie.

Pentru mai multă inspirație click pe link-ul de mai jos!