-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Servire în 4 moduri diferite: stilul tradițional

Pune în lumină magia Crăciunului, cu o masă festivă tradițională. Cu toții ne-am aflat în situația în care, după îndelungi experimente și încercări de a concepe un aranjament al mesei nou și surprinzător, am ajuns la concluzia că nimic nu poate egala stilul clasic. ♥

Lasă-te inspirat de selecția noastră de veselă, pahare, fețe de masă și mobilier pentru sufragerie, cu al căror ajutor vei crea o atmosferă caldă și primitoare, cât ai bate din palme.

O paletă de culori clasică. Fragilitatea porțelanului alb, decorat cu o linie aurie, se va face remarcată pe o față de masă sau un suport de culoare roșu aprins.

Subliniază frumusețea simplă a acestor combinații alegând detalii de culoare verde, fără a uita câteva ramuri de conifere.

Dorești și mai multă inspirație?

Te-ai plictisit de mesele obișnuite de sărbători? Încearcă și ceva mai exotic: cu siguranță că unul dintre aceste stiluri o să îți placă. ♥