Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Servire în 4 moduri diferite: stilul scandi natural

În ciuda caracterului său minimalist, o masă decorată în stil nordic este întotdeauna generoasă. Abordând acest stil, vei putea face un aranjament în doar câteva minute, iar rezultatul va fi rafinat și fresh.

Mizează pe mobilier de calitate, pe care îl poți completa cu veselă simplă, dar originală, tacâmuri și decorațiuni stilate (cum ar fi o vază cu crenguțe de brad sau câteva lumânări colorate).

Mergi pe simplitate absolută în alegerea formelor și culorilor. Eleganța porțelanului este completată perfect de accentele calde în decor de lemn.

Etalează o atmosferă hygge prin intermediul câtorva lumânări aprinse. Pune niște crenguțe de conifer într-o vază și gata - ai rezolvat partea de decor!

Dorești și mai multă inspirație?

Stilul scandinav minimalist nu se potrivește cu personalitatea ta? Atunci aruncă o privire pe celelalte stiluri de servire, cu accesorii și veselă dedicată, pe care ți le propunem. ♥