-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-10% la canapele cu codul CANAPELE10* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilier de grădină pentru cei minimaliști sau maximaliști

Apreciezi un design bine gândit, care asemenea unui cameleon, se poate adapta nevoilor și stărilor tale? Și noi. Tocmai din acest motiv ți-am pregătit o serie de inspirații care te vor ajuta să îți aranjezi terasa într-un mod elegant dar ușor de transformat pe parcursul sezonului, cu ajutorul câtorva accesorii.

Lasă-te încântat de mobilierul nostru de grădină în nuanțe delicate de bej, accesoriile neobișnuite din beton și decorul natural.

Mobilier de care nu te vei plictisi niciodată

Dacă știi că ai tendința de a schimba stilul pieselor din locuința ta foarte des, poți alege un fotoliu într-o culoare neutră și cu un format „clasic”.

Astfel, vei obține o bază de pornire neutră, pe care o poți schimba și experimenta doar cu ajutorul accesoriilor. Alegerea ideală în acest caz o reprezintă piesele de mobilier realizate din ratan artificial sau natural, respectiv lemn masiv.

O terasă cu un look oriental

Vrei să îți luminezi terasa prin culori și modele, însă totuși ți-ar plăcea să aibă și un strop de eleganță și șarm?

Alege culorile terracottă, roșu și brun, etalate cu ajutorul covoarelor, pernelor și pledurilor. Le poți completa perfect cu o vază din bronz sau din ceramică.

O zonă de relaxare în stil minimalist

Ești adeptul stilului simplist, dar nu îți dorești ca terasa ta să pară austeră sau lipsită de confort? Plusează prin accesorii textile. Le poți asorta ușor mergând pe o paletă de nuanțe de gri, în care să adaugi câteva modele orientale sau geometrice, distribuite uniform.

De asemenea, poți obține rezultate fabuloase cu ajutorul materialelor. Pernele din catifea vor contrasta perfect cu o măsuță din beton, formând un duo impresionant.