Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Pregătește-ți dormitorul pentru vară!

Fără îndoială, somnul de calitate stă la baza bunăstării psihice și fizice. Însă cum te poți odihni mai bine când mercurul termometrelor se îndreaptă deja spre temperaturi tropicale? Răspunsul este simplu: îmbracă-ți patul în straie de vară! Materialele răcoroase, nuanțele marine și modele orientale joacă un rol cheie într-un dormitor de vară.

Inspiră-te și amenajează-ți dormitorul fix pe gustul tău!

Nu subestima efectul răcoritor al culorilor

Nu degeaba albul și albastrul sunt culorile preferate ale țărilor mediteraneene! Folosește-le și tu în dormitor și scoate-le în evidență prin modele geometrice și dungi, marinăresc. În plus, poți „condimenta” totul cu detalii în culori puternice. De asemenea, poți obține o senzație fresh combinând verde mentol cu gri deschis.

O junglă la tine în pat

Modelele cu plante sunt ideale pentru vară. Așa că profită din plin de efectele pozitive ale culorii verzi, mai ales în fuziune cu alb și alte nuanțe îndrăznețe de portocaliu, galben sau turcoaz! Vor arăta destul de... sălbatic, însă uneori e bine să încerci și ceva extravagant. Dacă ești adeptul unui concept mai maximalist în interior și susții combinațiile unice, atunci combină modele de plante și animale și adaugă accesorii originale din lemn exotic sau din metale neferoase.

Lasă-te inspirat de Orient

Nopțile fierbinți de vară cer o doză de exotism. Modelele etno, lenjeria de pat mandala sau orientală, husele din macrame și baldachinul sunt alegerea potrivită pentru un dormitor boho senzual, care amestecă tonuri pământii și teracotă cu detalii aurii și accesorii din iută sau bambus.

Alege materiale subțiri

Lenjeriile de pat din in sunt ideale, nu numai pentru că sunt antibacteriene și rezistente la polen, ci și pentru că absorb mirosurile și contribuie la reglarea termică a corpului. Nu vei da greș nici cu lenjeriile de pat din bumbac satinat. Te răcoresc vara și previn transpirația excesiv

Învelește-te corect

Alegerea corectă a pilotei pe timp de vară este importantă. Pentru a te simți confortabil sub ea trebuie sp fie subțire, respirabilă și să se usuce rapid. Poți opta pentru una din amestec de bumbac, cea din microfibră va fi preferată mai ales de cei care suferă de alergii. Pilotele din fibre de poliester, adecvate pentru toate sezoanele, sunt și ele populare și te răcoresc vara, iar iarna te încălzesc.

Stratificare inteligentă

Pentru a conferi dormitorului tău o atmosferă de vară, joacă-te cu materialele și texturile pernelor decorative și ale pernelor. În timp ce o combinație de cearceafuri de in și o cuvertură de pat cu model de napolitană va arăta grozav într-un interior rustic, un dormitor minimalist va fi perfect animat de perne din bumbac cu un model geometric interesant sau de o cuvertură de pat ușoară.