Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Perspectiva designerului: cum alegi măsuța de cafea potrivită

Măsuțele de cafea pot fi găsite într-o mulțime de forme, dimensiuni și materiale. Cu toate acestea, diversitatea poate duce și la un proces mai dificil de alegere pentru cei care nu au încă o idee specifică a măsuței pe care o doresc.

De aceea, designerul de interior Kristína de la studioul online Dekoroom ne oferă câteva sfaturi despre ce ar trebui să luăm în considerare și să urmăm atunci când alegem măsuțele de cafea. Descoperă alături de noi sfaturile sale!

Sfat #1

Alege dimensiunea

Livingul este un spațiu destul de aglomerat în general, așa că asigură-te că este suficient spațiu în jurul mesei. Verifică distanța dintre canapea și jurul mobilierului. Masa ar trebui să fie aproximativ la nivelul canapelei sau cu câțiva centimetri mai joasă.

Ai găsit deja măsuța mult dorită, însă nu știi cum se va potrivi în spațiu? Pur și simplu marchează dimensiunile sale pe podea, de exemplu, cu bandă adezivă din hârtie sau niște sfoară. Plimbă-te în jurul său pentru a vedea dacă e spațiu suficient în jurul său. Acum poți vedea exact dacă se potrivește și o poți comanda cu conștiința împăcată!