-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Perspectiva designerului: cum alegi măsuța de cafea potrivită

Măsuțele de cafea pot fi găsite într-o mulțime de forme, dimensiuni și materiale. Cu toate acestea, diversitatea poate duce și la un proces mai dificil de alegere pentru cei care nu au încă o idee specifică a măsuței pe care o doresc.

De aceea, designerul de interior Kristína de la studioul online Dekoroom ne oferă câteva sfaturi despre ce ar trebui să luăm în considerare și să urmăm atunci când alegem măsuțele de cafea. Descoperă alături de noi sfaturile sale!

Sfat #1

Determină dimensiunea

Alege dimensiunea Livingul este un spațiu destul de aglomerat în general, așa că asigură-te că este suficient spațiu în jurul mesei.

Verifică distanța dintre canapea și jurul mobilierului. Masa ar trebui să fie aproximativ la nivelul canapelei sau cu câțiva centimetri mai joasă.

Ai descoperit masa perfectă, dar eziți să o cumperi pentru că nu știi cum va arăta în spațiu? Încearcă să-i marchezi dimensiunile pe podea cu o bandă de mascat sau o bucată de sfoară.

Mergi prin jurul ei și asigură-te că e suficient spațiu în jur. Încape tot? Înseamnă că poți să o comanzi fără griji!

Sfat #2

Spațiul de depozitare e de folos

Ai nevoie de spațiu pentru ziare sau reviste sau poate pentru jucării? Atunci cu siguranță vei aprecia o masă cu sertar sau raft inclus. Totuși, în spațiile mici, o masă în formă completă poate fi prea masivă, așa că mai bine optează pentru un model mai mic cu raft de depozitare sau o măsuță în formă de coș.

Ai copii mici? O măsuță de cafea cu margini ascuțite și suprafață din sticlă ar putea reprezenta un risc pentru ei. Mai bine optează pentru una cu margini rotunde.

Vrei să te inspiri mai mult pentru living?