Bonami Days -15% la produsele cu preț întreg | Cod: BONAMIDAYS15 →
Bonami Days cu până la -50% | Profită acum de reducere →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Pantofare

Grație designului și funcției variabile, un pantofar poate fi folosit nu numai ca suport pentru încălțăminte, ci și cu alte scopuri - suportul de pantofi mic pe post de bancă, iar cel mare chiar pentru a diviza în mod optic holul. Fie că îți dorești un pantofar alb sau de altă culoare, din plastic, metalic sau alt material, un suport de încălțăminte este mereu practic în locuință.

Grație designului și funcției variabile, un pantofar poate fi folosit nu numai ca suport pentru încălțăminte, ci și cu alte scopuri - suportul de pantofi mic pe post de bancă, iar cel mare chiar pentru a diviza în mod optic holul. Fie că îți dorești un pantofar alb sau de altă culoare, din plastic, metalic sau alt material, un suport de încălțăminte este mereu practic în locuință.

Filtre și sortare
Bonami Days
Lățime
Adâncime
Tip pantofar
Noutăți
Filtre și sortare
Sunt afișate 48 din 139 produse

Cum să alegi un pantofar / suport pentru încălțăminte

Măsurarea camerei înainte este doar unul dintre pașii care trebuie făcuți atunci când alegi un pantofar de hol. Dacă vrei un produs pe care să-l folosești timp de mulți ani, iar în același timp să te ajute să folosești practic fiecare cm2 din casa ta, este important să știi care sunt funcțiile de bază pe care un suport de pantofi ar trebui să le îndeplinească. Fie că ești în căutarea unui pantofar alb, unul din lemn sau cu orice altă specificație, inspiră-te din ideile de mai jos!

Vrei să stai jos atunci când te încalți? Alege un pantofar cu bancă

Pantofarele cu bancă sunt printre cele mai căutate tipuri de suporturi de încălțăminte. Sunt populare din două motive: dacă partea de jos a dulapului de încălțăminte este închisă, încălțămintea nu e la vedere și astfel nu strică decorul din cameră. Dacă pantofarul este deschis în partea de sus, poți așeza acolo încălțămintea udă și care trebuie să mai stea la aer.

Un alt avantaj este partea de sus moale care are o pernă de șezut. Dacă ai copii mici sau animale de companie, alege mai degrabă un pantofar cu bancă și husă detașabilă cu fermoar - o poți spăla mai ușor.

Pentru un maximum de spațiu de depozitare, optează pentru un pantofar cu deschidere înclinată și o comodă de pantofi

Ai o mulțime de perechi de încălțăminte pe care nu vrei să le ascunzi în vreun dulap sau în vreo cutie în beci? Atunci înseamnă că ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare! Tocmai de aceea, un pantofar cu deschidere înclinată este ideal în acest context. În oferta noastră găsești dulapuri de pantofi joase și înalte, cu diferite numere de sertare pliabile sau extensibile.

Atunci când alegi un suport pentru încălțăminte, gândește-te dacă vrei și o oglindă pe hol. O oglindă înaltă și îngustă ar arăta bine lângă un pantofar pentru că te poți vedea „din cap până-n picioare” înainte de a ieși din casă. Suportul de încălțăminte de tip comodă cu înălțime medie este bine completat de o oglindă mai mică atârnată deasupra lui.

RECOMANDARE: Așază un scaun mic, un taburet sau o bancă lângă pantofarul cu deschidere pliabilă pentru a te încălța confortabil.

 

Pantofarele cu rafturi sau telescopice: O soluție practică

Poate că pantofarele telescopice sau cele cu rafturi nu sunt printre piesele cu un design frumos, însă sunt extrem de practice. Astfel de dulapuri de pantofi pot suporta un număr mare de încălțăminte, iar datorită faptului că sunt deschise, îți va fi mai ușor să alegi încălțămintea pe care vrei să o porți.

De asemenea, poți folosi chiar și pantofare textile sau pantofare pliabile. Unele persoane ascund astfel de suporturi de încălțăminte în vestiare sau camerele tehnice ale clădirilor sau pe rafturile de jos ale dulapurilor încorporate.

Pantofare cu rafturi

Dacă preferi să ai acasă un pantofar cu rafturi deschise, atunci alege o piesă care să nu strice estetica holului. De exemplu, pantofarele din lemn sau metal susțin un număr mai mic de încălțăminte față de unul de tip comodă, însă încap mai ușor pe un coridor mai mic.

Ce alte tipuri de suporturi pentru încălțăminte te ajută să rezolvi problema depozitării lor?

  • dulapuri mari pentru încălțăminte;
  • sistem de pantofar cu oglindă și cuier de perete;
  • pantofare mici suspendate pentru ușă;
  • pantofare de perete;

SFAT: Nu depozita încălțămintea udă în pantofare / cutii închise! Toamna și iarna, depoziteaz-o pe suporturi de încălțăminte. Încălțămintea din piele, imitație din piele și cea sport, precum bocancii de iarnă și cei de ski, se vor usca mai ușor pe ele.