REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Un living clasic de Crăciun by Abel Anita

Care este principala scenă unde se desfășoară spectacolul magic al Crăciunului? Bineînțeles, livingul (sufrageria), cu masa bogată, cu bradul frumos decorat și cu atmosfera ei specială, care ne trimite pe fiecare dintre noi cu gândul la copilărie.

Recomandarea noastră este să decorezi sufrageria într-un mod subtil, care, în loc să domine spațiul, să adauge un plus de farmec atmosferei din această încăpere, cu o combinație inspirată de alb, verde și roșu. Actrița Ábel Anita din Ungaria îți arată propriile ei trucuri pentru un decor inspirat de Crăciun.

Frumusețe pură

„Îmi place foarte mult Crăciunul. Cum iubitul meu este italian, urmăm destul de mult obiceiurile din Italia, așadar împodobim bradul pe 6 Decembrie. În acest fel, ne putem bucura și mai mult de atmosfera de sărbătoare.

Mie îmi plac mult lucrurile simple, pure. Mi se pare că elementele tradiționale, simple, adaugă un plus de armonie, așadar un măr și o crenguță de pin pot fi singurele decorațiuni de care avem nevoie la masă. Lumănări, un buchet festiv de Poinsettia sau vâsc - toate pot adăuga „acel ceva” atmosferei festive.”

Mâncărurile favorite

„De Crăciun, toată familia ni se alătură în încercarea de a găsi „acel ceva” care îi place fiecăruia. Cum ne dorim foarte mult ca după Sărbători să avem bateriile reîncărcate, nu mergem întocmai pe varianta de meniu clasică. Probabil nu aș putea sărbători Ajunul fără sărmăluțele mamei, însă toți cei din familie adoră supa pe care o fac. De asemenea, nu ducem niciodată lipsă de fursecuri. Revenind la rădăcinile noastre italiene; panettone - desertul preferat al Italiei în această perioadă este și el un element nelipsit, iar Luca și cu mine abia așteptăm să servim câte o felie.”