REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilier de depozitare în stil scandinav

Îți place designul simplu și clar în stil scandinav, însă nu știi exact ce fel de comode, dulapuri și etajere să alegi? Inspiră-te din selecția noastre de piese practice care îți înfrumusețează locuința într-un mod subtil,
dar deosebit!

Caracteristici și forme tipice

Mobilierul în stil scandinav este, în primul rând, simplu (chiar minimalist), ce oferă o impresie de aerisire și claritate. Deși pune mai mult accentul pe funcționalitate și simplitate, nu arată banal sau plictisitor.

Comodele și dulapurile au, în general, picioare subțiri, destul de subtile, astfel încât chiar și o piesă dominantă și robustă capătă un look mai delicat.

Materiale de calitate

Pentru că mobilierul în stil scandinav nu are ornamente inutile, atenția este axată pe prelucrarea precisă a fiecărei piese.

Acest lucru merge mână-n mână cu materialele atent alese, asupra cărora timpul nu are nicio influență - mai degrabă, își păstrează frumusețea naturală odată cu trecerea timpului.

Culorile

Un interior scandi este dominat de nuanțe deschise neutre, precum crem, gri și alb, deoarece iluminează în mod optic spațiul și face ca fiecare colț să arate mai spațios. Și pentru că în general, comodele și dulapurile ocupă mult spațiu în interior, aceste culori neutre se potrivesc perfect cu ele.

Nu vei da greș alegând un decor de lemn deschis la culoare sau nuanțe pastelate deschise de albastru sau roz pudră. Dacă vrei ceva mai dominant, optează pentru nuanțe pământii, precum muștar, teracotă sau măsliniu. Le poți folosi ca și culoare - accent la o etajeră sau un raft mic.

Experimentează!

Liniile clare și culorile subtile ale stilului scandinav oferă oportunitatea de a crea combinații originale cu diferite tipuri de comode și dulapuri, fără a te teme de supraaglomerare sau de un haos vizual.

Combină cu încredere diferite texturi, materiale și culori. Însă dacă nu vrei să experimentezi prea mult, determină un element unificator - ca de exemplu, paleta de culori.

Găsește mai multă inspirație pentru spații de depozitare direct pe pagina întregii categorii de produse!