Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Mobilier de depozitare în stil industrial

Îți dorești să oferi o tușă de unicitate locuinței tale, folosind mobilier și accesorii parcă desprinse din fabricile și clădirile industriale de altădată? Stilul industrial este unul rebel prin excelență, cu piese neșlefuite și ușor nefinisate sau cu mici imperfecțiuni.

Dacă vrei să creezi un mediu primitor, comod și ușor de întreținut, inspiră-te din selecția noastră de comode, dulapuri, biblioteci și rafturi industriale - toate ieșite din tipare și cu o personalitate care va fi înnobilată de patina trecerii timpului. Transformă-ți interiorul într-un loc de vis, unde austeritatea capătă eleganță și devine lux!

Un plus de autenticitate

De la prima vedere se poate remarca faptul că mobilierul industrial nu este unul delicat, însă este unul care va face față cu brio trecerii timpului - din toate punctele de vedere.

Dulapurile șlefuite pot arăta exact ca și când ar fi fost decupate din vechile fabrici. Îmbinările expuse, șuruburile, diversele imperfecțiuni sau uzura materialului sunt caractersitici ce conferă fiecărei piese un plus de autenticitate.

Pentru mai mult spațiu de depozitare inspiră-te din link-ul de mai jos!