-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilier de depozitare în stil industrial

Îți dorești să oferi o tușă de unicitate locuinței tale, folosind mobilier și accesorii parcă desprinse din fabricile și clădirile industriale de altădată? Stilul industrial este unul rebel prin excelență, cu piese neșlefuite și ușor nefinisate sau cu mici imperfecțiuni.

Dacă vrei să creezi un mediu primitor, comod și ușor de întreținut, inspiră-te din selecția noastră de comode, dulapuri, biblioteci și rafturi industriale - toate ieșite din tipare și cu o personalitate care va fi înnobilată de patina trecerii timpului. Transformă-ți interiorul într-un loc de vis, unde austeritatea capătă eleganță și devine lux!

Un plus de autenticitate

De la prima vedere se poate remarca faptul că mobilierul industrial nu este unul delicat, însă este unul care va face față cu brio trecerii timpului - din toate punctele de vedere.

Dulapurile șlefuite pot arăta exact ca și când ar fi fost decupate din vechile fabrici. Îmbinările expuse, șuruburile, diversele imperfecțiuni sau uzura materialului sunt caractersitici ce conferă fiecărei piese un plus de autenticitate.

Accent pus pe calitate și durabilitate

O comodă industrială, indiferent dacă este realizată din materiale reciclate sau nefinisate este mai mult decât binevenită într-o locuință urbană actuală.

Din punct de vedere material, accentul este pus pe calitatea și durabilitatea materialului în sine, motiv pentru care lemnul masiv în combinație cu metal vopsit închis reprezintă combinația ideală.

De asemenea, rafturile și dulapurile din beton pot avea un rol foarte important și chiar indispensabil pentru un interior ce se dorește în stil industrial.

Un look natural

Schema de culori trebuie să aibă totuși un look natural, fără excese inutile. Look-ul cald al lemnului și tonurile reci se completează perfect și formează un duo armonios.

Dacă dorești să înveselești și mai mult această combinație, mergi pe varianta tonurilor pământii, cărămizii sau măslinii. Dulapurile metalice, cu vopsea viu colorată dar ușor zgâriată, pot constitui o excepție.

Astfel de piese pot fi vedetele camerei, mai ales dacă alegi să le amplasezi în puncte cu expunere maximă.

Combinații de stiluri

Îți place stilul industrial însă te temi că va arăta prea "dur" și rece în casa ta? În cazul acesta poți lua în considerare doar o singură piesă de mobilier dominantă și să pui restul interiorului într-o notă mai suavă.

Un alt avantaj al stilului industrial este faptul că poate fi combinat cu alte stiluri - de exemplu, minimalist, eclectic și boho. Ca idee, o comodă pentru televizor cu un design industrial distinctiv poate fi piesa dominantă care lipsea dintr-un living boem, cu un design unicat.

Pentru mai mult spațiu de depozitare inspiră-te din link-ul de mai jos!