Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Descoperă noutățile în materie de mobilier pentru șezut

Livingul tău are nevoie de o schimbare, iar tu te gândești să-l remobilezi? Lasă-ne să te inspirăm în conceperea unui living cu aer comod, pornind de la aceste piese confortabile de mobilier. O mulțime de modele frumoase doar pentru tine!

În oferta noastră vei descoperi canapele extensibile duble, colțare cu spațiu de depozitare și pufuri în culori vesele pastelate. Alege piesele potrivite interiorului tău!

Selecție variată de canapele

Îți dorești o canapea galbenă, roz, albastră, gri sau crem? Dublă, rabatabilă, de colț sau cu spațiu de depozitare? Din catifea sau cu piele din imitație de piele? Găsește-ți preferata în selecția noastră!

Pufuri multifuncționale

Pufurile pot fi utilizate în multe spații din casă și în multe tipuri de aranjamente interioare. Acestea pot servi drept suport pentru picioare, spațiu de depozitare sau un scaun suplimentar pentru musafiri.

Cel de la Karup Design îl poți folosi pentru somnul ocazional al prietenilor sau chiar pentru clipele tale de odihnă de la prânz.