Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Mobilează casa drept cadou de Crăciun!

Cumpărarea de mobilă cadou poate fi dificilă. Ghicirea preferințelor celor dragi și împachetarea pieselor de mobilier poate fi o provocare. Pe de altă parte, dacă reușești să faci asta, vei oferi un cadou foarte practic care-i va aminti de tine persoanei dragi căreia i-l oferi.

Vezi ce idei ți-am pregătit pentru a te ghida prin tot acest proces, astfel încât să nu-ți scape nimic! Pentru inspirație, am adăugat unele dintre cele mai îndrăgite piese de mobilier și decorațiuni cu care n-ai cum să dai greș alegând un cadou.

De ce să cumperi mobilier?

Pur și simplu, este un lucru practic de care toată lumea are nevoie acasă. Uneori, ne iluzionăm crezând că un cadou trebuie să fie ceva special, cum ar fi un voucher de masaj sau un telefon nou, însă gândește-te: dacă părinții tăi au aceeași saltea de 20 de ani, iar partenerul tău își ține colecția de cărți pe podea, nu ar aprecia mai mult o saltea nouă sau o bibliotecă?

Ce să iei în considerare

Dacă nu cumperi mobilier pentru tine și casa ta, gândește-te la stilul în care cel care-l va primi dorește să-și amenajeze locuința. Preferă mobila modernă minimalistă sau locuința sa este mai degrabă plină de piese rustice și antice? De asemenea, ia în considerare și schema de culori din casă și culorile preferate ale persoanei căruia îi oferi cadoul.

Ia-ți un complice

Consultă-te cu cineva care cunoaște bine persoana care primește cadoul sau, în mod ideal, care locuiește cu ea. Va ști mai bine unde și-ar dori să pună un nou covor sau care este fotoliul la care visează persoana respectivă.

Ce piese ar trebui să cauți

Tu știi cel mai bine ce piese de mobilier din locuință trebuie înlocuite sau ce nu ai cumpărat încă. Sfatul nostru este să investești în cele care servesc cel mai mult la confort și relaxare - până la urmă, starea de bine e un cadou foarte bun!

De exemplu, salteaua și patul trebuie să fie de cea mai bună calitate. De asemenea, te poți concentra pe piesele de mobilier importante, unde petreci adesea timpul în familie - de exemplu, canapeaua, fotoliile, masa TV și masa de dining.

Verifică disponibilitatea produselor

Ține cont că unele piese de mobilier sunt realizate direct la comandă, astfel că timpul de livrare poate fi puțin mai lung. Verifică întodeauna detaliile produsului legat de timpul de livrare către tine. Dacă vrei să comanzi ceva last minute și vrei să-l ai drept cadou sub bradul de Crăciun, atunci alege numai piese care sunt marcate ca fiind în stoc.

Cum să împachetezi mobilierul

• Lasă piesele de mobilier mai mici în cutiile lor originale și înfășoară-le în hârtie de împachetat. Le poți ascunde cu ușurință sub brad printre celelalte cadouri.

• Dacă vrei ca familia să găsească comoda sub brad deja asamblată, înfășoară totul în folie cu bule și pune o fundă în partea de sus pentru a arăta drăguț.

• Poți, de asemenea, să oferi persoanei respective un voucher cadou, menționând că pachetul cu canapeaua va ajunge într-o săptămână, de exemplu.
Pentru a-i face munca mai ușoară, dacă persoana în cauză locuiește în București (sau în localitățile limitrofe Voluntari, Otopeni, Tunari, Pipera, Buftea, Corbeanca, Mogoșoaia, Snagov, Chitila), ne putem ocupa noi de montarea mobilierului de îndată sau putem chiar să înlăturăm piesa de mobilier pe care o înlocuiește. Trebuie doar să alegi metoda de livrare Curierul Bonami.

Lasă-l să-și aleagă cadoul!

Dacă nu știi exact ce fel de cadou să cumperi, poți oferi cuiva drag chiar și un voucher cadou. Îl poți cumpăra cu diferite sume, fie electronic, fie tipărit, iar în acest fel vei știi sigur că vei mulțumi persoana respectivă.