REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilează casa drept cadou de Crăciun!

Cumpărarea de mobilă cadou poate fi dificilă. Ghicirea preferințelor celor dragi și împachetarea pieselor de mobilier poate fi o provocare. Pe de altă parte, dacă reușești să faci asta, vei oferi un cadou foarte practic care-i va aminti de tine persoanei dragi căreia i-l oferi.

Vezi ce idei ți-am pregătit pentru a te ghida prin tot acest proces, astfel încât să nu-ți scape nimic! Pentru inspirație, am adăugat unele dintre cele mai îndrăgite piese de mobilier și decorațiuni cu care n-ai cum să dai greș alegând un cadou.

De ce să cumperi mobilier?

Pur și simplu, este un lucru practic de care toată lumea are nevoie acasă. Uneori, ne iluzionăm crezând că un cadou trebuie să fie ceva special, cum ar fi un voucher de masaj sau un telefon nou, însă gândește-te: dacă părinții tăi au aceeași saltea de 20 de ani, iar partenerul tău își ține colecția de cărți pe podea, nu ar aprecia mai mult o saltea nouă sau o bibliotecă?

Ce să iei în considerare

Dacă nu cumperi mobilier pentru tine și casa ta, gândește-te la stilul în care cel care-l va primi dorește să-și amenajeze locuința. Preferă mobila modernă minimalistă sau locuința sa este mai degrabă plină de piese rustice și antice? De asemenea, ia în considerare și schema de culori din casă și culorile preferate ale persoanei căruia îi oferi cadoul.

Ia-ți un complice

Consultă-te cu cineva care cunoaște bine persoana care primește cadoul sau, în mod ideal, care locuiește cu ea. Va ști mai bine unde și-ar dori să pună un nou covor sau care este fotoliul la care visează persoana respectivă.

Ce piese ar trebui să cauți

Tu știi cel mai bine ce piese de mobilier din locuință trebuie înlocuite sau ce nu ai cumpărat încă. Sfatul nostru este să investești în cele care servesc cel mai mult la confort și relaxare - până la urmă, starea de bine e un cadou foarte bun!

De exemplu, salteaua și patul trebuie să fie de cea mai bună calitate. De asemenea, te poți concentra pe piesele de mobilier importante, unde petreci adesea timpul în familie - de exemplu, canapeaua, fotoliile, masa TV și masa de dining.