Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Mobilează terasa și balconul cu piese Karup Design!

Nu ai nevoie de multe pentru a avea un balcon sau o terasă perfectă. Trebuie doar să alegi piese care se pot adapta exact nevoilor tale, fie că vrei să te cuibărești într-un fotoliu moale sau să te bronzezi pe o saltea spațioasă.

Aruncă o privire la selecția noastră de piese variabile Karup Design, care vin „la pachet” cu idei și sfaturi pentru a avea o oază de relaxare outdoor!

1

Axează-te pe materiale de calitate

Rezistența la apă ar trebui să fie prioritatea principală la mobilierul pentru exterior. Iar piesele Karup Design întrunesc această cerință. Sunt fabricate dintr-un material premium solid numit Dralon, alături de un finisaj de Teflon, ceea ce le face rezistente la apă și la pete.

Chiar dacă se întâmplă un mic accident încât să verși ceva pe ele, poți șterge tapițeria ușor cu o cârpă uscată.

2

Bazează-te pe fotolii

Piesele de mobilier variabile te ajută să faci o transformare rapidă pe terasă. De exemplu, poți crea un taburet din șezlongul moale de tip futon Sit&Sleep. Dacă nu te-ai decis ce să alegi dintre o relaxare pe un fotoliu sau pe un pat în aer liber, încearcă modelul Niddo sau Buckle Up - ambele te ajută să obții ceea ce-ți dorești.

3

Amenajează un living outdoor

Relaxarea se poate face și afară în aer liber, mai ales dacă alegi un futon confortabil sau un fotoliu Hippo pentru grădină sau terasă. Designul său îți permite să transformi o astfel de piesă chiar și într-o saltea spațioasă. Parcă îți surâde ideea să privești cerul înstelat de pe o astfel de piesă, nu-i așa?

Mai multe piese pot fi găsite aici: