REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Metamorfoza dormitorului în doar 15 minute

Ești în căutarea inspirație pentru o schimbare de decor în dormitor? Poloneza Anny Hanze este iubitoare de interioare frumoase și decoruri subtile. Cu ajutorul accesoriilor textile și al decorațiunilor, ea a creat un spațiu romantic și natural în dormitorul ei și o oază minimalistă de liniște.

Alege și tu câteva perne elegante, lenjerii de pat din materiale de calitate, decorațiuni de design și vei vedea cât de rapid te poți bucura de o schimbare cu efect estetic uimitor.

Materiale practice și estetice

„Când am ales produse de la Bonami pentru amenajarea dormitorului, m-am lăsat ghidată în primul rând de dragostea mea pentru materialele naturale și culorile moderate.

Lenjeria de pat care permite pielii să respire este absolut necesară! Inul absoarbe până la 25% din umezeala corpului nostru, ne răcorește vara și ne încălzește iarna. "

Accesorii variabile

„Pentru a aduce în dormitor un aer văratic și romantic, am ales perne rotunde cu model cu fluturi. Am amplasat lângă pat o măsuță auxiliară din metal, pe care în acest aranjament o folosesc ca noptieră, dar care este atât de universală încât îi pot găsi ușor și alte întrebuințări în oricare altă încăpere.

Interesant este că partea superioară, blatul, este un element complet independent, deci poate fi folosit ca tavă. Culoarea aurie se armonizează perfect cu restul accesoriilor în aceeași nuanță din apartament. Atunci când faci cumpărături, merită să iei în considerare valențele unei astfel de piese de mobilier. "

Impresia permanentă de curățenie și spațiu aerisit

„Pentru al doilea dormitor am ales albul. Interioarele simple, minimaliste, cu doar câteva elemente confortabile sunt cele care îmi plac cel mai mult! Aici, din nou, am ales așternuturi din materiale naturale, de data aceasta din bumbac alb, al căror cel mai mare avantaj este higroscopicitatea, care este un aspect de care merită să ținem cont vara.

Considerațiile estetice sunt de asemenea importante, iar albul este mereu binevenit în dormitor pentru că luminează și mărește vizual spațiul.