REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Makeover-ul unei case sumbre într-o locuință romantică

De doi ani, bunica Zdenka are grijă de cele două nepoate, care și-au pierdut în mod tragic mama, iar starea de sănătate a uneia dintre fete necesită îngrijire instituțională. Mai mult decât atât, nu avea nici finanțele, nici energia necesară pentru a adapta o casă mică pentru ea și nepoata adolescentă.

Inspiră-te din transformarea radicală a interiorului realizată de designerii Kamila Douděrová și František Kobližka în cadrul unei emisiuni TV din Cehia.

Un interior care respectă nevoile diferitelor generații

Bunica și nepoata locuiesc într-o locuință cu 2 camere, dar amenajarea existentă nu era potrivită pentru adolescentă și o persoană în vârstă. Amândouă împărțeau o cameră și un pat pentru dormit și aveau doar o mică încăpere pentru activitățile zilnice.

Zdenka a vrut să schimbe acest lucru. A sperat că designerii o vor ajuta să proiecteze un interior adaptat, care să respecte nevoile femeilor din două generații diferite. Intenția și scopul renovării a fost, prin urmare, de a crea un spațiu care să le aparțină doar lor, atât nepoatei, cât și bunicii.

Prin urmare, au încorporat un pat pliabil în living, care, atunci când este pliat, face parte din setul de mobilier de perete.

Livingul înainte de transformare

Livingul după transformare

O doză de romantism în bej și violet

Designerii au ales bejul ca și culoare de bază pentru întregul interior, pe care au asortat-o cu podeaua din lemn și mobilierul deschis.

Tavanul floral aduce o notă de sensibilitate și romantism în camera de zi, care este mai mult decât potrivită pentru o casă în care cele două locuiesc.

Nuanțele îndrăznețe ale tapetului textil i-au inspirat pe designeri și în decorarea finală a spațiului. Măsuța de cafea minimalistă, de un verde intens, și accesoriile în nuanțe pastelate nu numai că au însuflețit interiorul, dar l-au și unit într-un decor armonios.

Bucătărie cu o notă rustică

Pentru că dimensiunea bucătăriei era suficientă doar pentru a încadra o masă și câteva scaune, designerii au mutat zona de dining în camera de zi.

Spațiul de pe cei pereți opuși a putut fi folosit din plin pentru a amplasa dulapurile de bucătărie, în care au montat aparatele de bucătărie electronice pe care Zdenka nu și le-a putut permite înainte.

Mobilierul în culori deschise și cu design rustic au ajutat la înveselirea vizuală a spațiului.

Un dulap suspendat din zona de dining a servit și ca masă pentru televizor.

Bucătăria înainte de transformare

Bucătăria după transformare

Regatul privat pentru o domnișoară

Designerii au amenajat o cameră mică pentru nepoata Zdenkăi. Prin zidirea ușii inițiale din living, s-a putut crea un spațiu privat cu intrare separată din hol.

Interiorul pur tineresc a fost, de asemenea, accentuat de combinația echilibrată de alb și violet care a adăugat o notă aerisită încăperii cu piese de mobilier mai voluminoase.

Spațiul de depozitare necesar este asigurat de dulapurile generoase amplasate pe peretele opus ferestrelor.

Camera fetei înainte de transformare

Camera fetei după transformare

Holul înainte de transformare

Holul după transformare

Creatorii acestui makeover

Designerii Kamila Douděrová și František Kobližka au fost responsabili pentru transformarea acestui interior.