-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Încălzește-ți locuința cu blănuri și covoare

Covoarele nu au fost create doar pentru a oferi o pată de culoare și stil interiorului. Au fost concepute din rațiuni practice, și anume pentru a transforma podeaua într-un spațiu mai confortabil și mai călduros.

Covoarele au rolul de a acționa ca un strat izolator pentru podea, menținând căldura înăuntru și oferind o atingere mai caldă atunci când pășești cu picioarele goale. Descoperă selecția noastră de covoare și blănuri practice, pentru o locuință așa cum ai visat-o!

Alege în funcție de material și grosime

În general, covoarele groase oferă o izolare mai bună decât cele mai subțiri. Bineînțeles, capacitatea de izolare termică depinde și de material.

De exemplu, covoarele din lână sunt cele mai călduroase și cele mai potrivite pentru izolarea termică și fonică.

Însă dacă știi că ai de gând să le amplasezi în fața ușii, ia-le în considerare pe cele groase din bumbac, care sunt mai ușor de curățat și de întreținut.

Încearcă covoarele cu fire lungi

Covoarele cu o lungime a firului mai mare de 25 mm sunt considerate ca fiind cu fir lung. Acestea oferă un stil aparte casei tale prin aspectul lor pufos, menținându-ți totodată picioarele calde atunci când ai parte de zi friguroasă. Covoarele cu fir lung sunt, în general, foarte plăcute la atingere.

Așază covoarele în mod strategic

Dacă optezi pentru varianta unei pardoseli fără covor, ține cont de faptul că aceasta poate ține rece. Așadar, dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, alege să amplasezi covoarele în locurile pe care le frecventezi cel mai des.

Spre exemplu, o idee excelentă este să așezi unul lângă pat sau canapea, masă sau chiar în fața chiuvetei din bucătărie. La bucătărie, alege un covor durabil și ușor de curățat.

Interior confortabil

Blănurile pot face adevărate minuni în interior. Trebuie doar să le așezi în fața patului, a canapelei sau a scaunelor.

Poți alege dintre blana naturală, cum ar fi pielea de oaie, sau blana sintetică, care este la fel de moale și plăcută la atingere.

Adaugă culori calde

Decorul depinde în mare măsură de paleta de nuanțe pe care o alegi pentru cameră. Tonurile pământii aduc mult mai multă căldură într-o cameră decât albul rece, de exemplu.

Optează pentru un covor roșu, maro, portocaliu sau galben aprins pentru a încălzi vizual încăperea.