REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

La modă în 2021: comode și dulapuri colorate

În acest an se pune accentul pe culori vesele și pe spații de depozitare practice, cum ar fi comodele cu multe sertare. Aruncă o privire mai jos pentru a afla ce culori sunt în tendințe anul acesta, de ce trebuie să ții cont când le alegi și ce este nou în materie de comode.

Ce culori sunt în trend?

Materialele naturale și tonurile pământii domină interioarele în acest an. Așadar, dacă vrei să cumperi o comodă nouă, optează pentru culori precum verde, galben, maro, gri și albastru, sau cu aspect de stejar deschis sau pin.

Comodă în culori deschise sau închise?

Comodele închise la culoare conferă un aspect cald și intim unei încăperi. De aceea, sunt mai potrivite pentru birou sau dormitor, unde creează impresia de confort. De asemenea, culorile închise atrag atenția și contrastează frumos cu pereții și podelele de culoare deschisă. Mobilierul foarte închis la culoare, chiar negru, este sinonim cu eleganța, confortul și luxul.

Comodele de culoare deschisă înveselesc orice interior. Sunt potrivite pentru camera de zi, dar și pentru camera copilului. Acestea luminează și măresc vizual spațiile mici. Ele se potrivesc bine cu nuanțe moderne și îndrăznețe în interior - de exemplu, cu verde, albastru sau galben caisă.

De ce trebuie să ții cont când alegi o culoare?

Depinde de gustul tău și de stilul general al camerei. O culoare sau un model îndrăzneț poate domina interiorul, dar în combinație cu alte culori și modele extravagante poate provoca un haos vizual inutil. Prin urmare, trebuie să iei în considerare culorile mobilierului, ale podelelor și ale pereților din jurul comodei.

Ce mai e în tendințe în 2021?

Fiecare piesă diferită

Tendința pentru 2021 este ca fiecare piesă de mobilier să fie diferită. Dar asigură-te că diferitele piese de mobilier nu fac ca spațiul să arate ca un magazin de mobilier. Alege o bază cromatică comună. Evidențiați apoi aceleași materiale sau repetați același model pe accesorii și decorațiuni.

De asemenea, alege în cameră o piesă emblematică, care să iasă în evidență printre piesele de mobilier. Dar fii sigur că se potrivește cu celelalte.

Acum știi ce culori sunt la modă și cum să le asortezi cu restul interiorului.