Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

La modă în 2021: comode și dulapuri colorate

În acest an se pune accentul pe culori vesele și pe spații de depozitare practice, cum ar fi comodele cu multe sertare. Aruncă o privire mai jos pentru a afla ce culori sunt în tendințe anul acesta, de ce trebuie să ții cont când le alegi și ce este nou în materie de comode.

Ce culori sunt în trend?

Materialele naturale și tonurile pământii domină interioarele în acest an. Așadar, dacă vrei să cumperi o comodă nouă, optează pentru culori precum verde, galben, maro, gri și albastru, sau cu aspect de stejar deschis sau pin.

Comodă în culori deschise sau închise?

Comodele închise la culoare conferă un aspect cald și intim unei încăperi. De aceea, sunt mai potrivite pentru birou sau dormitor, unde creează impresia de confort. De asemenea, culorile închise atrag atenția și contrastează frumos cu pereții și podelele de culoare deschisă. Mobilierul foarte închis la culoare, chiar negru, este sinonim cu eleganța, confortul și luxul.

Comodele de culoare deschisă înveselesc orice interior. Sunt potrivite pentru camera de zi, dar și pentru camera copilului. Acestea luminează și măresc vizual spațiile mici. Ele se potrivesc bine cu nuanțe moderne și îndrăznețe în interior - de exemplu, cu verde, albastru sau galben caisă.

Acum știi ce culori sunt la modă și cum să le asortezi cu restul interiorului.