Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Inspirație: cum creezi o atmosferă de Crăciun în locuință

Atmosfera festivă din locuință nu ține doar de un brad de Crăciun decorat perfect. Accesoriile mici, dar bine alese, pot face o diferență mare.

Iar Karolina, influencer și mamă ce locuiește alături de familia sa într-o casă în afara Pragăi, știe acest lucru. Mai jos îți vom arăta cum conturat o atmosferă festivă de Crăciun în casa acesteia și de ce ai nevoie și tu pentru a face același lucru la tine în locuință. ♥

Înainte de a începe

Înainte de a începe decorarea, decide-te asupra unui stil pe care să-l respecți în toate camerele locuinței. În acest fel, vei avea o imagine mai clară în minte încă de la început.

Culorile

Alege o paletă specifică de culori. 3 - 4 culori sunt suficiente pentru ca rezultatul final să nu arate exagerat.

Combinații primitoare

Roșul tradițional de Crăciun creează un sentiment primitor, iar în combinație cu albastru face ca întreaga cameră să arate originală și diferită. Piese în nuanțe neutre de crem și bej completează decorul de Crăciun în mod plăcut. "

Pentru confort

Decorul de Crăciun trebuie să emane un sentiment cozy. Poți asigura acest lucru adăugând perne și pleduri din materiale pufoase, plăcute la atingere.

Favoritele noastre sunt covoarele din blană artificială într-o singură culoare. Camera poate fi „încălzită” vizual cu ajutorul unor draperii din catifea.

Cât mai multe lumini

Asigură-te că ai mai multe lumini de ambianță în diferite colțuri ale camerei decât un singur corp de iluminat principal.

Experimentează cu ajutorul unor felinare, șiraguri luminoase, sfeșnice și lumânări parfumate pentru a avea o atmosferă de poveste.

Aranjamentul mesei

Nu încărca masa cu decorațiuni inutile pentru a nu arăta exagerat. Câteva crenguțe simple de conifere, sfeșnice interesante, șervețele din in și pahare originale te ajută să ai o masă funcțională, dar în același timp festivă.